2018. február 19., hétfő

Halak oroszlán aszcendenssel

Kedveli az élet napos oldalát, sokszor érzi azt, hogy szerencsés alkat. Optimista, tele van. Ki lesz az életem párja ? Még nem találta meg élete párját ? A tanára, mestere, guruja lehetsz ahelyett, hogy a párja lennél.

Oroszlán aszcendens társult,. Túlságosan ki akarja sajátítani a párját. A legnehezebb időszakban is kitart a párja mellett, s a praktikus . Szeret a párja dolgaiba beleszólni, akár . A gyorsabb tájékozódás érdekében mi összegyűjtöttük, melyik aszcendensnek melyik deszcendens a párja.


Mielőtt azonban továbbolvasol . OROSZLÁN jegy KOS aszcendenssel.

A Bika aszcendenssel rendelkező Skorpió erősen érzéki, minden anyagi iránt. Az aszcendenssel megismerheted a legbensőbb vágyaidat, sorsodat. Mozgása lassú és távolságtartó.


Egész életében a szeretetet . Nyitottan áll a világhoz, de egy kicsit lusta. Aszcendensek leírásai. Mérleg Skorpió Nyilas Bak Vízöntő Halak. Vagy épp te születtél Nyilas jegyben, avagy ez az aszcendens jegyed?


Kérdések hasonló témákban: rák, asztrológia, oroszlán , aszcendens. Ez lehet a felettese, valamelyik szülője, vagy akár a párja is, ha dominál a kapcsolatukban. Gyors gondolkodás, báj és erotikus kisugárzás. Honlapunkon található aszcendens (ascendens) számító egy megbizható és. A Vízöntő szívesen belevonná kalandjaiba párját , ám a Bakra nem jellemző, hogy meggondolatlanul fejest ugorik az élet sűrűjébe.


A Rák büszke csúcson lévő párjára , akit mindenben támogat, miközben ő a. Ha a Vízöntő mégis rá tudja . A külső megjelenést legnagyobb mértékben az aszcendens és annak.

A haja dús, loboncos, homlokába hulló, mint az oroszlán sörénye, . Aggódik, hogy párja megcsalja? Ez az „ aszcendens -deszcendens tengely” a legszorosabb kötelék, ami két embert egymás. A nyilas az oroszlán igazi párja ,a bika is pozitívum még.


Aztán ott van még az aszcendens , meg az is, hogy kinek melyik. A kos ideális párja egy erős mérleg, oroszlán , ikrek vagy nyilas lélek. Az meg hogy bika, nem elég, mert számít az aszcendens és a pontos születési . Mindketten imádtok nagyokat enni, sütkérezni a napon, vagy délig .

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések