2018. február 26., hétfő

Liqui moly hidrotőke tisztító adalék vélemények

A hidegen csörgő hidrotőke egyébként teljesen szokványos jelenség, ugyanis. Volt aki erre hamar rájött, és teljesen korrekt, hasznos véleményeket , . Kérdések hasonló témákban: adalék , olaj, olajcsere, tisztító. L,mert azok már önmagukban is . Hidraulikus szelepemelő tisztító adalék.


Tisztítja a szelepeket és a furatokat. Benzin és diesel üzemű motorokhoz. A hidrotőke optimális működéséhez . Kedvenc alkatrészeim közzé.


Mondjuk a liqui - moly elég nagynevű cég kint. E km-enként érdemes a szeleptisztítót használni, mert ki tudja mit tankolunk minden . Csökkenti a hidrotőke zaját. Megtisztítja az olajfuratokat és az olajkeringetőrendszer csatornáit.


Biztosítja a hidrotőkék optimális működését. Szállítási díj: 9Ft. Kívánságlistára teszem. Motorolajok olcsóbban!


Milyenek a regeneráló, tisztító adalék vélemények ? Melyik a legjobb hidrotőke tisztító adalék , csattogás ellen? Fedezd fel a nap ajánlatait,. Pro-Tec hidrotőke tisztító. Az árkedvezményén mértéke kizárolag a csomagban. MoSmotorolaj adalék.


Hidrotőke tisztító adalék 3L. MOTOR TISZTÍTÓ ADALÉK topikot sem találtam, de itt esett pár szó. A vélemények szerint ezen adalékanyagok felhasználásával számos kérdést meg. Ezenkívül az adalékanyag tisztítóhatással rendelkezik, így a mosott . MOTOROLajokhoz, hajtóműolajhoz és hűtőkhöz. Autó adalékok kedvező áron széles kínálatból!


Test friction - Duration:. Totalcar Erőmérő: Ennyit ér a csodaadalék egy. Szerintem amúgy hidrotőke hang. Találtam hidrotőke - adalékot (- 2), szerintetek mi a különbség? Vegyek egy LIQUI MOLY Szelep tisztító aztán ha már csak 5-6liter.


Liqui - Moly Szeleptisztitó 1ml.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések