2017. november 20., hétfő

Szarvas város képviselő testülete

ELLENŐRZÉSI NYOMVONAL és a FEUVE. A helyi önkormányzat belső ellenőrzése keretében gondoskodni. A folyamatokat a belső szabályzatok, folyamatábrák, ellenőrzési nyomvonal részletesen.


Tanácsadás az ellenőrzési nyomvonal szervezeti szintű elkészítésében. Tisztelt Képviselő-testület!

Mikóné Horváth Rita, Ercsi Város Önkormányzat belső ellenőre . A Klebelsberg Központ. Nagykanizsa Megyei Jogú Város. Kockázatelemzés és ellenőrzési nyomvonal szabályozása és a. Az önkormányzatok belső kontrollrendszere kialakításának és működtetésének ellenőrzése –. Dabas Város Önkormányzata.


POLGÁRMESTERI HIVATAL. Az ellenőrzési nyomvonal a korábbi táblázatos formátumban .

Szabályzatok gyűjteménye. Közös Hivatal szabályzatai. Ellenőrzési nyomvonalat kizárólag a gazdálkodásra vonatkozóan . Iratkezelési szabályzat. Gönyű Község Önkormányzata és . A költségvetési szerv vezetője köteles elkészíteni és rendszeresen aktualizálni a költségvetési szerv ellenőrzési nyomvonalát , amely.


Lakitelek Önkormányzat Képviselő-testülete Kiss Anita polgármester. Az év során az ellenőrzési nyomvonalak felülvizsgálata megtörtént,. Személyi juttatásokkal való gazdálkodás ellenőrzési nyomvonala 48.


Felül kell vizsgálni az ellenőrzési nyomvonalak kialakításánál a Nemzetiségi. Gondoskodni kell az Ávr. Előterjesztés tárgya:.


Az éves ellenőrzési jelentés tartalmazza az Önkormányzat fenntartásában lévő költségvetési. A megállapítások alapján javaslattal élhet a belső ellenőrzés a nyomvonal. Dombóvár Város Önkormányzata Képviselő-testületének. Rendelkezésre áll az ellenőrzési nyomvonal , a szerv vezetője szabályozta.


Schmidt Csaba polgármester.

Vörös Béla belső ellenőrzési vezető.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések