2017. november 28., kedd

Metu neptun bejelentkezés

Felhasználónév Jelszó. Bejelentkezés és beiratkozás. Részletes beiratkozási tájékoztatónkat ITT olvashatod el. Ha elakadtál, nézd meg a gólyáknak szóló beiratkozás GYIK-et vagy a . A METU -n különböző feladatokra többféle elektronikus rendszert használunk.


Olvasd el a rövid tájékoztatókat, hogy mire megkezded nálunk tanulmányaidat, . METU -s tanulmányaid alatt a Hallgatói Információs Központ (HIK) segít az ügyeid intézésében. Ismerd meg őket jobban! Az Elektronikus tanulmányi rendszerek . What students say about us?


Net BME_W2K12H_frame. A METU HÖK csapata újabb kultúrajánlóval érkezett, ez alkalommal egy szuper, lebilincselő történetből álló könyvlistát hoztunk nektek. Egy-kettőre belejöttök az egyetemi adminisztrációba. A hallgatók esetében a regisztráció ezen honlapon keresztül igényelhető.


Neptunban , ezek továbbra is . Listen to Wáccáp 1. No signup or install needed. A tavaszi féléves diákigazolvány matrica november 1-től már. Miskolci Egyetem – felmenő . Budapesti Kommunikációs és Üzleti Főiskolán (jelenleg METU ) PR szakértő posztgraduális képzésen szerzett másoddiplomát.


MOME Elméleti Intézetében és a Budapesti Metropolitan Egyetem ( METU ) Társadalomtudományok és Nemzetközi Tanulmányok Intézetében. Beiratkozás, regisztráció , tantárgyfelvétel. Megrendeztük az első TEDx-eseményünket és elindult a METU JUMP intenzív .

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések