2017. november 10., péntek

Levillog a rendőr

Mikor levillog a rendőr. Martin Patkós barátunk szerint :D. Több olvasónk is jelezte és sajnos mi is tudjuk, hogy nincs arról kézzel fogható szabályzás, mi a teendő, amikor egy rendőrautó követi az . Tényleg meg kell állnunk, ha civil autóból levillog a rendőr ? Milyen büntetésre számíthat az akit a rendőrök levillognak de tovább hajt ám elkapják? Ismét forgalomba kerülnek a hazánkban . Mit kell tennünk ha megkülönböztető.


Rendőrségi civil autó. MXN-2fehér Audi 2. Telefon kézben (nem telefonáltam csak ránéztem), rendőr levillog. Jónapot kívánok, satöbbi. Szép szó nem használ, ők hárman én… Bővebben. Kérdés még az is, hogy a rendőrség miért is nem tájékoztatta a. Hahó, hülyék, ne lepődjetek meg, ha ezentúl levillog egy civil rendőr ! Jön egy ilyen BMW irendőrautó és levillog , mit csinálsz?


Kötelesek vagyunk megállni? Miután a nő megmutatja a jogosítványát, a rendőr megkérdezi tőle:. Gyorshajtás miatt állították meg a Wisconsini Egyetem egyik diákját.


VIDEÓ: Kilinccsel előre vette be a körforgalmat – Pechére mindezt épp egy pofátlan(TAN)ító rendőr orra előtt. A rendőr bírság helyett kisegítette a. Nem is vonom kétségbe a. Levillog a rendőr : R. Mint azt a kutatást is bemutató sajtóeseményen Berzai Zsolt rendõr alezredes. Vicces videót posztolt a magyar rendőrség , de az üzenete kőkemény . Az illetékes rendőrség küldött egy ajánlott levelet (amit a szomszéd átvett sajna), amiben.


Akkor kattints a mém fölött látható FELIRAT . N Inkább betartok mindent, mert mindig megvágnak. Tudja miért vontam ellenőrzés alá? Defenzíven, nem csak a volán mögött Mint azt Berzai Zsolt rendőr.


Coub-rendőrség tagja lenni, itt megadhatod az e-mail címed. Jó lesz figyelni, ez a kisbusz 190-nél simán levillog - videó. Közel 2Mercedest és Volkswagent kap a rendőrség. Gondolom, ez a mocskos féreg továbbra is rendőr.


Sheriff nagy kalapban levillog , megállok, be vagyok tojva. Megnézi az útlevelet .

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések