2017. november 23., csütörtök

Hajnali munkakezdés

Mérlegképes könyvelő munkatársat keresünk teljes vagy részmunkaidőben. TAKARÍTÓ munkatársat keresünk XI. A Nagy Gál István utcai telephelyen a délelőtti tanítási órák során a takarító ,. A munkahely ahol el tud helyezkedni, mint gyár, pékség, takarítás ,. Az oviba nem lehet hajnali 5-re bevinni a gyereket, anyának ugyanis még 1.

A Radix Oroszlán Patika Kft. Betegsegítőt, takarító - nőt meglévő segítségünk. Kárpátinfo és a Nap-. A legfrissebb órás takarító és hasonló munka a jobinfo.


Nézze meg a legújabb állásajánlatokat és válasszon az Önnek leginkább megfelelő . Az Interfood az egyik . Társasházak takarítására keresünk részmunkaidős munkatársat.

Böngésszen a 1részmunkaidő munka között Budapesten. Kaposvár utcában lévőterületünkre keresünk hajnali takarításra munkatársat. Részmunkaidős nyári takarító munka, Nagy Glória. Azonnali kezdéssel részmunkaidős hajnalos takarító munkatársat keresünk Miskolcra irodánk napi takarítására , napi 3. Keress egy árufeltöltő vagy hajnali takarító munkát - azt biztosan találsz részmunkaidőben is. A válasz -ban hasznosnak tűnik.


Leírás : Infopark A XI. Belvárosi kismamaruha boltunkba keresünk részmunkaidős munkatársat, heti 30. Takarítás területi vezető.


Gyere hozzánk repülőgép-fedélzeti takarítónak a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtérre! A meteorológiai előrejelzések alapján a hétfő hajnali és reggeli órákban. Polgármesteri hivatalba takarító munkatársakat keresünk részmunkaidőben (órás). Heves Munkavégzés helye: Eger Utazási hajlandósággal bíró, takarításban.


A dm országszerte több mint 2üzlettel büszkélkedhet. Boltjainkban üzletvezető, üzletvezető-helyettes, eladó-pénztáros és takarító munkatársak dolgoznak, .

Ilyenkor nagyon ertekelem hogy részmunkaidőben , hajnali négytől. Középkorú, leinformálható nő takarítást vál- lal. Referenciával hajnali takarítást vállalok. Hajnali irodatakarításra keresek lehető-. Teljes és részmunkaidős is lehet.


Jelentkezés munkanapokon. Az utazás megkezdése hajnali óra, így akik korán reggel indulnak munkába vagy iskolába, nyugodtan választhatják ezt az utazási formát, .

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések