2017. november 29., szerda

Méhész tanya eladó

A külterületi ingatlan egy hektáros területen helyezkedik el, melyen akácfák, hársfák, . Szabolcs megyében Balkányban, méhész tanya eladó. Amit tudni kell róla,körben kb 1hektár vegyes koru akácerdő. Eladó egy méhcsaládos méhészet , hunor, keretes rakodó kaptárral fiokon.


Van hozzá saválló pergető, saválló méteres fedelező ká 2db fedelező. Debrecen területén az Ingatlannet kínálatában. Folyamatosan frissülő. A fűtését kályha szolgálja, amely a nappaliban . Baranya megyei mezőgazdasági ingatlan hirdetés az ingatlan.


Keresési eredmény tanya ház kiskunhalas eladó és kiadó közé tartozik. Eladó lakások, házak és egyéb ingatlanok hatalmas választéka. Kiskunhalas felújított méhész tanya eladó.


Magyarország - Budapest. Magányos méhek által félig már belakott méhecskehotel (darázsgarázs) egy fővárosi. A méhecskehotel és a bogártanya rovar lakói nem zavartatják magukat a . Egyetlen kereséssel az összes hirdetés: eladó telek hirdetőktől és ingatlanközvetítőktől. A Kecskemét, Kisfái Hrsz. Ft-tólMolyok eladó könyvei.


A magyar méhészet épp oly mostoha elbánásban része- sült, mint a többi. Egy jókarban levő Olivér, látható irásu Írógép eladó. ELADÓ család Dadant-Blatt kaptár. Az új évben létesítsünk Mséileti méhészetet.


Ezentúl kiváló méhész , aki méhcsaládot tartott a tanyáján, 40-et. Tőle tudtunk meg sok értékes dolgot a bakonyi tanyavilág szép múltjáról . Albert méhészet - Albert Sándor és Kosdi Edit. Mindszent, Tanya 224. Gerendáson beköltözhető tanya eladó.


Méhész szövetkezet, Eger, Dobó tér 7. Telekgerendás, Tanya 2eladó. Ott a méhész ásóheggyel akkora lyukat vájt a földbe, amelybe éppen. Méz webshop házhozszállítással Budapesten, az ország egyik legismertebb méhészetéből.


Sűrű, minőségi méz, bankkártyás fizetés.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések