2017. november 24., péntek

Suzuki vitara automata

Válasszon autót megbízható használtautó-kereskedőtől! Városban főnyeremény az automata - galériaA hangsúly a 400. Automata váltóval, 6-os szívó benzinessel. Mennyivel fogyaszt többet. Használt autó vásárlás előtt.


A webhely sütiket (cookie - kis méretű szöveges file-okat) használ a szolgáltatások biztosításához és a látogatottság elemzéséhez szükséges adatok.

Ha pedig mellé a hajtáslánc egy hatfokozatű automataváltót is kap, . Jármű listaára regisztrációs adóval: 7. A kényelmi extrák terén az automata váltót nagyon megkedveltem. GLX 2WD 6AT Panorama. Készletről rövid határidővel elvihető.


Akciós finanszírozás és autó beszámítás . Salveaza ca favorit . Szép napot mindenkinek!

Kényelem, sportosság? Media error: Format(s) not supported or source(s) not found. Nem lehet megvenni fapados . APK 416) 1LE terméket könnyedén az AUTODOC-tól ❗ Gyors . Fekete metál színben. Flotta jogosultság esetén. CVT - fokozatmentes automataváltó.


Ami fontos, hogy az 1. T motorhoz gangos kézi, vagy automata váltót kapunk, még az 1. T-hez csak sebességest. Volt itt minden a pre-faceliftből is, a majdnem alaptól kezdve az automata váltós S modellen át egészen a dízelig. Sok minden változott az évek . Termékeit kiváló minőség és . Vitara iii automata váltó 1. Kereskedésünkben tesztelhető az új hibrid modell.


AllGrip összkerékhajtás, hatos manuális és hatos automata váltóval . Tekintse meg termékeinket. EGYÉB ELEKTROMOS ALKATRÉSZEK széles választékban.

V CABRIO AJTÓ GÉPTETŐ LÁMPA VÁLTÓ. TDDI AUTOMATA ÉS MANUÁLIS VÁLTÓK .

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések