2017. november 20., hétfő

Heves megyei békéltető testület

Nincs rendelkezésre álló információ ehhez az oldalhoz. A hirdetés már lejárt! Eger, Faiskola út 15.


Heves megyei Kereskedelmi és Iparkamara mellett működő . Békéltető testület - Nem teljesített ajánlások. Korábban a fogyasztóvédelmi hatóság, illetve a békéltető testületet működtető. Panaszával az illetékes békéltető testülethez vagy bírósághoz fordulhat.


Itt kell felsorolni a megyei békéltető testületek listáját, illetve azok székhelyét,. Megye weboldal címe 1. Testülethez fordulhat jogorvoslati lehetőségért. A békéltető testület hatáskörébe tartozik a fogyasztói jogvita bírósági eljáráson kívüli rendezése.


Ez esetben a teljes békéltető testületi eljárás az Interneten keresztül zajlik, ezzel elkerülve az utazást és időt takarítva meg. Debrecen, Petőfi tér 10. Fogyasztóvédelmi Felügyelősége. BÁCS-KISKUN MEGYEI BÉKÉLTETŐ TESTÜLET.


Ellátási terület: Pest megye közigazgatási területe. Szerintünk találó, „ütős”, magyar névválasztás. A fogyasztók számára a békéltető testületi eljárás egyszerűséget, gyorsaságot és költségkímélő eljárást garantál.


Különösen a kis értékű árucikkek esetében . A területi gazdasági kamarák mellett működő független . Bekeltető testület Ekamara Bankválasztó Kamara Online Partnerkereső; HU. ELJÁRÓ TAGOK LISTÁJA 2020. Név, Felsőfokú végzettség, Szakterület.


Beküldte jaszadmin - h, 12/21/20- 22:52.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések