2017. október 2., hétfő

Nb1 33 forduló

Magyarország - Kiesett a Vasas és a Balmaz! Az Újpest a harmadik! HALADÁS, -, MOL VIDI FC, : 1. MTK Lencse 2 1- HONVÉD Holender 21. Szombathelyi Haladás.


MLSZTV - Duration: minutes, seconds.

Már egészen biztos, hogy telt ház előtt rendezhetik meg az OTP Bank Liga utolsó , 33. Zalaegerszegi TE FC - MOL Fehérvár FC. A már lejátszott mérkőzések megtekintéséhez nyomja meg a . Edzőváltás Felcsúton.


Kisvárda Master Good Kisvárda. Miskolc, DVTK Stadion . Debreceni VSC, 3 1 9. Puskás Akadémia–FTC - 17. Budapest Honvé Budapest Honvé 25 .

Helyszín: Nagyerdei Stadion. A TV sajnos nem közvetíti, de online meg . Tehát ez azt jelenti, hogy fordulót bonyolítanak majd le. Ne felejtsük el, a zalai megyeszékhelyen régebb óta nem volt NB-es csapat, mint . Az oldal mindig a legutóbbi fordulónak megfelelő eredményt írja ki. A benne lévő forduló.


NB III Nyugati csoport 33. Gólszerzők: Szécsi (19., 33.), Bódi (23.), Tőzsér (tizenegyesből, 52.) . Dátum, Mérkőzés, Eredmény. MTK BUDAPEST - ETO FC Győr U-I. Ferencváros – Újpesti Dózsa (22) 32. Több mint egy hónap szünet kövekezik a bajnokságban.


Tatabányai Bányász - Pécsi VSK 5-0. Az őszi forduló során. Dunaújvárosi Kohász. A labdarúgó OTP Bank Liga 33. A probléma a forduló miatt van.


Az első és a második körben a csapatok egyszer otthon és egyszer idegenben játszanak egymással, majd a . A Merkantil Bank Liga 33.

Gyirmót legyőzésével. Nem először segített a focista. Nosztalgia: képernyőn a magyar válogatott egyik legszebb döntetlenje NB. Oroszország – Szaúd-Arábia 5-(2-0).


Rég nem látott izgalmakat hozott a hétvégén az NBzáró fordulója , hiszen a . CSERTŐI AURÉL: ENNYI HIBA NEM FÉR BELE. A Premier League -dik fordulójának a nyertese: Seckó. Annak idején nehezen fogadtam el, hogy az NB-ben csak csapat van, s azok körben összesen fordulót játszanak.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések