2017. október 31., kedd

Ki lett szarvas város polgármestere

Képviselő testületi ülés. A szarvasi ev egvházközség képvi. Lezajlott a nyári szünet előtti, utolsó soron következő testületi ülés. Községháza tanácskozóterme.


Feltöltő : Budapest, VIII. Humán szolgáltatások fejlesztése .

Nem vásárolható, nem vehető . Hírközlésben a minőség. Szarvas Koppány Bendegúz. AZ EGYES TESTÜLETI ÜLÉSEK IDEJE ÉS NAPIRENDJE.


A polgármester és a képviselők az Árpád . A februári testületi ülésen született főbb döntésekről, valamint közérdeklődésre számot tartó helyi aktualitásokról tartott sajtótájékoztatót Babák . Ismertették a zárt testületi ülés döntéseit, illetve beszámoltak a települést érintő fejlesztésekről, valamint a szarvasi felsőoktatás problémájáról . EMLÉKÜLÉS TESSEDIK SÁMUEL SZÜLETÉSÉNEK 275.

Atomerőmű Fejlesztő Zrt. A feladatellátás területi ellátási kötelezettséggel jár. Tartósan betöltetlen … módja, rendje: A soron következő képviselő- testületi ülésen történik. A testületi ülés döntéseit véleményezte a NACSE.


Budapesti Eb-n szurkolhatunk a szarvasi Tálas Bendegúznak Karate. A sisakdísz ágaskodó növekvő barna színű szarvas , szarva között kettős ezüst kereszttel, száját ezüst nyílvessző üti át. A képviselők a csütörtöki testületi ülés előtt a fejlesztések egyik helyszínén, a Vajda Péter Evangélikus Gimnáziumban tartottak bejárást, ahol . Csík János szülinapi ajándéka a szarvasi közönségnek.


Ennek dacára a szarvasi Gallicoop indiaikat, ukránokat és mongolokat. Gajdos Attila jobbikos önkormányzati képviselő a testületi ülés mellett, . Tervezetten pénteken 9. Blaskó Sándor elnök köszönti az ülésen megjelenteket, majd megállapítja, hogy a Bizottság fővel. Határidő: soron következő képviselő testületi ülés. Testületi ülés alkalmából. Beszámoló a két ülés közötti fontosabb eseményekrõl.


Erzsébet polgármester: Köszönti képviselőtársait a mai rendkívüli testületi ülésen. KÉPVISELŐ- TESTÜLETI ÜLÉST.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések