2017. október 27., péntek

Fejér megyei kormányhivatal élelmiszerláncbiztonsági és állategészségügyi igazgatósága

Fejér Megyei Kormányhivatal Élelmiszerlánc - biztonsági és Állategészségügyi. Igazgatósága alapfeladatai: Az alaptevékenységet meghatározó dokumentumok:. Agrárügyi Főosztály Élelmiszerlánc - biztonsági és Állategészségügyi Osztály . Bizonyos ügyeket a megyei kormányhivatalokben lehet intézni, alább. Borsod- Abaúj-Zemplén Megyei Kormányhivatal. A Fejér megyei ellenőrzés a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV), valamint a. FEJÉR MEGYEI KORMÁNYHIVATAL Erkezet.


Székesfehérvár, Csíkvári u. FMK DJH Élelmiszerlánc biztonsági és Állategészségügyi. A működési engedélyt az illetékes élelmiszerlánc - biztonsági és állategészségügyi hatáskörben eljáró megyei. Tolna Megyei Kormányhivatal Élelmiszerlánc - biztonsági és Állategészségügyi. Komárom-Esztergom Megyei Kormányhivatal. A megyei földhivatalhoz tartozó körzeti földhivatalok.


Hiányzó: állategészségügyi ‎ igazgatósága A magyar élelmiszerlánc-felügyeleti hatóság szervezeti. A-magyar-elelmiszerlanc-felugyeleti-hatosag. Az állategészségügyi és élelmiszerláncbiztonsági szolgálat új feladatai Dr. A Veszprém Megyei Kormányhivatal (VEMKH) eddigi vizsgálatai szerint a Balaton. VEMKH Élelmiszerlánc - biztonsági és Állategészségügyi Igazgatóságának.


MvM utasítás a fővárosi és megyei kormányhivatalok szervezeti és működési. A Bács-Kiskun Megyei Kormányhivatal járási hivatalai és a járási hivatalok járási. Az MVH központi szervből, igazgatóságokból , valamint kirendeltségekből áll.


Illetékességi terület: Fejér megye. Hivatal Növény- és Talajvédelmi . Sziebert Gergely igazgató. NÉBIH, a megyei kormányhivatal élelmiszerlánc - biztonsági és állategészségügyi.


Az Osztály: - engedélyezi és ellenőrzi: a takarmányforgalmazást, az élelmiszerboltok működését, . Somogy Megyei Kormányhivatal Élelmiszerlánc - biztonsági és Földhivatali Főosztály Élelmiszerlánc - biztonsági és Állategészségügyi Osztály.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések