2017. október 13., péntek

Makói katolikus általános iskola és óvoda mozanapló

Nincs rendelkezésre álló információ ehhez az oldalhoz. Horváth Miklósné intézményvezető-helyettest keressék. Köszönjük a megértésüket és türelmüket!


A bölcsődés és óvodás korú gyermekek helyzete talán a legnehezebb. Makói általános iskola ,széchenyi istván általános iskola gönyű,bolyai jános általános. Az ő felügyeletüket nem egyszerű megoldani otthoni körülmények között. Benka Gyula Evangélikus Általános Iskola és Óvoda Tanár: Bencsik Tiborné. Alapfokú Művészetoktatási Int.


Porta Fidei – A HIT kapuja. AZ ISKOLA NEVELÉSI PROGRAMJA Az általános iskola nevelési. Keszthely katolikus általános iskolájának híreiről tájékoztatunk.


Makó - Szent István Általános Iskola és Gimnázium , Szent Gellért Diákotthon. Pápay Endre Óvoda , Általános Iskola , Szakiskola, Diákotthon. Szervezi az általános iskolai tanulók beiskolázását és kapcsolatot tart az általános.


Osztálykirándulás Makóra a tv-stúdióba. Királyhegyes, Csongrád megyei kisközség, Makótól km-re, északkeletre. Magyarcsanádi Református Általános Iskola és Hétszínvirág Református Óvoda. Mozanaplo , a kozfelvir.


Rövid nevek : Idegen nyelvű nevek : Státusz : Aktív. Intézmény jelleg : Köznevelési intézmény. Típusa: Nyelvoktató nemzetiségi nevelés-oktatás.


Az iskolai oktató-nevelő munka a Szent István tér 2. A megyei versenyen, Makón a középmezőnyben végeztünk. Kiemelten fontos szerepet kap intézményünkben az óvoda - iskola. Szeptember 10-én, a Faluháznál rendezik meg általános iskolás diákok és szüleik, osz-. Katolikus Karitász révén 300.


Makói katolikus általános iskola és óvoda mozanapló

Hiányzó: Makói ‎ óvoda Iskolai beíratkozás - Szatymaz. Az aktuális hónapban megrendezésre kerülő iskolai programok listája. Az elektronikus napló bevezetése segíti a szülők naprakész tájékoztatását, lehetőségét ad a szülő és pedagógus közötti folyamatos kommunikációra.


Pro Paedagogia Christiana Alapítvány.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések