2017. október 12., csütörtök

Orion 32sa19rdl

A távirányítónak Hama márkája van. Elég régi Orion tv -hez is működne az univerzális távirányító ? DIGITAL – Digitális mód (15). ANALOG – Analóg mód (15). SCENE – Jelenetválasztás (19). Megjeleníti a Használati útmutató tartalmát a. A használatra vonatkozó utasításokat a külső készülék . TRIAX TR Digitális vevő készülék HD DVB-T2.


Az RC Universtipusú készülék egy multifunkcionális TV távirányító. Ezen utasítások be nem tartásával áramütés vagy tűzeset veszélye fenyeget. Kiegészítés az LCD TV használati útmutatójához.


TV módban előhívja az LCD televízió főmenüt. Csomagolás tartalma: távirányító , elem, használati útmutató, energiacímke, . TV -k kategóriában - (Tartozékok: használati útmutató, Tartozékok: távirányító ). SONY TV 61cm távirányítóval. Japán ORION televízió (cm). Segítséget szeretnék kérni, hogy mi történhetett a nagy képernyős Orion tip. Tegnap óta a szinek eltüntek és középen kőr alakban zöl . TV mérete 105x64x19cm.


Orion 32sa19rdl

Távirányító Elem Használati útmutató. Energiacimke Garancialevél Számla. DV HIFI, kábel TV dekóder működtetéséhez. HU HASZNÁLATI UTASÍTÁS. A TV hátlapja A címke helye a TV alján, a bal.


A készülék használata előtt, kérjük, olvassa el a használati utasítást. Kamacrown Képcsöves TV. Nyomja meg a MENÜ gombot a távirányítón az OSD menü megjelenítéséhez. Van egy Heitech távirányítóm,és nem tudom. A webáruházunkban vásárolt Orion univerzális, . Lg web os tv kódját szeretném megtudni.


Orion tvt próbáltam ráhangolni, de sehogy sem sikerült.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések