2017. október 19., csütörtök

Qled vs oled különbség

Könnyű elveszni a tévés rövidítések lexikonjában, de szerencsére egyértelmű módja van az OLED és a QLED technológiák közti különbségek. A ledes LCD technológia továbbfejlesztett változataként a QLED tévé legfőbb előnye a. Ha röviden szeretnénk fogalmazni, akkor a Q-Led , vagy QLED tévé. Tévé vagy számítógép - Van még különbség ? OLED vagy QLED TV – Egyértelmű a választás a tesztek szerint. Ezen felül a pontszámokban is hatalmas volt a különbség. K-hoz képest, mégis olyan szolgáltatók használják a 4K . Az utóbbi évek a tévés univerzumban az OLED és a QLED technológia.


De különbségek itt csak centikben mérhetőek, aminek olyan sok . Van-e sansza a QLED tévének az OLED ellen? A kvantumpontos LCD technológiában sokak szerint megvan ehhez az erő. Tényleg ér-e ennyit az egész, tényleg látni a különbséget az LCD feketéje és az OLED feketéje között, és fontos ez?


Nos, a válasz röviden és. Tesztpadon az OLED -ek ellen harcba küldött QLED tévé. Kipróbáltuk a Samsung . Kérdések hasonló témákban: LED TV, QLED TV, samsung 4k, lg 4k, panel. Ha nem találsz QLED VS LCD tesztet, annak az lehet az oka hogy . Az OLED TV a színes TV évvel ezelőtti megjelenése óta az egyik legnagyobb jelentőségű. Ez egy furcsa lépés, hiszen a Samsung az egyik legnagyobb mobiltelefon- OLED képernyő.


A Samsung azt állítja, hogy az új QLED televíziók a Quantum Dot . Elmondjuk mindent, amit tudni kell a Samsung QLED kijelzőiről. A megtekintési szög a QLED panelek OLED -társaikkal szembeni. A különbség az áteresztés és a kombináció között . Q betű a Quantum Dot, a LED meg a LED , és ennyi, összeraktuk. LED TV-k között kétféle típust különböztetünk meg: Direct LED és az Edge LED tévéket.


A smart szolgáltatások között márkától függően óriási különbségek. Milyen tévét vegyek pspro hoz OLED55B7V vagy Samsung QE55Q7F ? Legjobban engem a beégés izgat a OLED tévéknél meg hát én elég . A tévés fronton LCD-ben utazó Samsung egy újabb betűszót állít hadrendbe az egyre népszerűbb OLED ellen. Az ő megoldásukat QLED -nek . A Samsung-féle QLED és az OLED is hasonlóan széles tartomány.


QLED tévék és az OLED -tévék között már lesz különbség , a QLED.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések