2017. október 26., csütörtök

Közvilágítás igénylése

Ha a közvilágítás meghibásodását észleli, hívja a TERMOFOK-SIÓ KFT-t. Hibabejelentés : Városüzemeltető és Fenntartó Kft. Mosonmagyaróvár, Régi Vámház tér 9. Közvilágítási hibabejelentés. Amennyiben hibát észlelnek,kérjük jelezzék!


Egyedi lámpahibák esetén: Mezei-Vill Kft. Közvetlen hibabejelentő vonalunkat tárcsázva az alábbi menüpontok közül. Veszprém, Gyulafirátót, Kádárta közvilágítási hibabejelentésére az alábbi módon van lehetőség: Gátiba Energie Kft. Ha friss, színes és hiteles híreket szeretne olvasni Berettyóújfaluról, és a bihari régió településeiről, akkor böngésszen weboldalunkon!


Telefonos ügyfélszolgálat . Ha lakóhelye környékén közvilágítási hibát észlel, kérjük írja meg nekünk, hogy azt a lehető legrövidebb időn belül megjavíthassuk. Az önkormányzatok felelőssége a közvilágítás működtetése a településeken – mondta az InfoRádiónak az ELMŰ szóvivője. Lakossági hibabejelentés.


A közvilágítás aktív elemeinek karbantartása és hibaelhárítási munkálatok, 0-órás hibabejelentés , valós idejű ellenőrzés, javítási riportok . Zrt-nek jelentheti be a közvilágítással kapcsolatos hibákat. Oszlop azonosítószáma. KOVIKA közvilágítási hibabejelentő rendszer általános ismertető. Kérjük, hogy a közvilágítással kapcsolatos problémákat a Vill-Korr Hungária Kft. A KOVIKA egy internetes közvilágítási hibabejelentő és . A korábban telefonon, faxon, vagy elektronikus levélben beérkező hibabejelentési lehetőségek mellett immár elérhető a közvetlen online . KÖZVILÁGÍTÁS HIBABEJELENTÉS.


Olykor előfordul, hogy bizonyos utcákon hiányos a közvilágítás. Keresés: Legutóbbi bejegyzések. Hozzászólások lezárva. Villamosenergia szolgáltató, közvilágítás , HIBABEJELENTÉS. Zalaegerszeg MJV hivatalos portálján a . Tisztelt ügyfeleink ! Szolgáltató: Dunakeszin a közvilágítás berendezéseinek karbantartását jelenleg az Eurovill Kft.


Az adatkezelési tájékoztató elolvasásához kattintson ide! Munkaidő után, az üzenetrögzítő . Tájékoztató az ügyfélszolgálati- és hibabejelentő telefonszám megváltozásáról.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések