2017. szeptember 21., csütörtök

Sony xperia xa1 ultra kijelző

Raktáron tartunk rengeteg féle kijelzőt mobiltelefonokhoz is. A javítást nem érdemes halogatno mert még ha a kijelző működik, akkor is tudsz saját . Xperia XAUltra okostelefon széleskörű javítása a Smart Clinic-ben! Szállítási idő: 1-nap. Ft-os áron rendelhető meg a . A forma részleteiben változott, de az alapkoncepció maradt. A dizájn összetéveszthetetlenül Sony , minden karakterisztikus . Tájékoztatjuk Önöket, hogy cégünk zavartalanul működik, a rögzített rendeléseket továbbra is teljesítjük!


Adatlapok, tesztek, hírek. Színes kijelzõ , IPS. Get brand new and original LCD. Az akkumulátor élettartama beépített STAMINA, illetve Ultra STAMINA módokkal növelhető.


Ultrahangos tisztítás,Beázott készülék javítása, Árajánlatot adunk telefonon. Volume,Hangerő gomb javítás csere szerviz ‎: ‎10. Akkufedél, battery cover csere Hátlap csere ‎: ‎10.


LCD kijelző - FEHÉR - komplett plexi ablak érintő panellel, KERET NÉLKÜL! Kijelző , Prozesszor, Kamera, és még sok más. Vékony (kevesebb mint mm) és erős temperált üvegfólia, mely megvédi telefonod kijelzőjét a káros . Sony mobil szerviz cserekészülékkel. Mhz CPU, GB RAM, Android MPixel, Ujjlenyomat olvasás, Wifi, NFC - Sony telefonok. Magyarország, kínál-kiadó: hirdetés - xperia kijelzo.


Sony Xperia XA Ultra gyári kijelző garanciával. Netán leejtetted és a telefonkijelző csere aktuálissá vált, vagy vízzel érintkezve beázott a készüléked és nem tudod. Tedd egyedivé, és egyben óvd meg készüléked a sérülésektől telefontok . A Sony XAés XAUltra tipikus esete annak, amikor valamit nagyon. Ezt a hatást még a kijelző sem rombolja le, pedig a felbontás idén is csak . Egyéb kijelző tulajdonságok.


Megjegyzés: Amennyiben a készülék kijelzője ívelt, abban az esetben a protektor csak a sík. A szerényebb készülék egy hüvelykes kijelzővel érkezik, ami mindössze. Ugrás a(z) kijelző részhez - Az XAPlus készülékről beszélünk, teljesen hasonló képernyő opciók állnak rendelkezésre.


A telefon kijelzője azonban . Kerüld a kijelzőcserét. A képernyő cseréje nagyon drága - Az .

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések