2017. szeptember 18., hétfő

Motor teljesítmény növelő adalék

Prolong súrlódáscsökkentő és élettartam- növelő motorolaj - adalék , 500ml. Növeli a teljesítményt. Csökkenti az üzemanyag.


Restore 400ml motorfelújító adalék ütemű motorokhoz. Ennek következtében a motor teljesítménye csökken, az olaj-és üzemanyagfogyasztás viszont emelkedik.

A motorjavító adalék a legjobb teljesítménynövelő adalékok. Szerintem a kisebb fogyasztást és a teljesítmény növekedést csak akkor. PRo Engine ami szintén motorolaj adalék. A motorolaj viszkozitásának javításához, a füstölés megszüntetéséhez használható termék.


A kezelt olaj hatására javul a dugattyúgyűrűk tömítése, nő a motor. A Spuri nevű adalékot egy 4ezret futott TDI Octaviába töltöttük , és megmértük előtte-utána a motor teljesítményét. A motor és az üzemanyag-befecskendező berendezés élettartama a dízelmotorokban nagymértékben függ az.

Ezért sok vezető különleges adalékanyagokat ad az üzemanyaghoz. Hozzájárulnak a teljesítmény megnöveléséhez. A MOTORPLUSZ -B-D motorteljesítmény növelő hatása.


Pro Engine Ultra motortisztító és teljesítménynövelő adalékkal is megmérjük. Sosem volt még ilyen. A Stage Revitalizáló harmadik generációs formula, mely alkalmas a motorok lépcsőben történő kezelésére. XADO Stage motor kezelő adalék.


Akciós motorolajok a legjobb áron. A befecskendező rendszer eltömődésének hatása a motor teljesítményre. Autó adalékok melyek védőréteget képeznek a mozgó alkatrészeken és csökkentik azok kopását. Az adalékok használatával javul az autó teljesítménye ,. RIMET-1MOTOROLAJ ADALÉK kedvező áron az eMAG-nál! STP Diesel motorolaj adalék 200ml.


Teljesítménynövelő adalék , ml. A Xado Atomex Energy Drive oktánszám növelő adalék a motor teljesítményének és gyorsulási képességének növelésére tervezett .

Termékadatok megjelenítése. Védelem minden benzin- és dízelmotor számára. Olaj tonik, teljesítménynövelő motorolajadalék 3ml Silver Hook SGA11. A Full Energy diesel adalékanyagot több mint nemzetközi olajtársaság használja a. Motorolaj teljesítményfokozó. Special Diesel hatékonyabban ég, ezáltal optimális motorteljesítményt biztosít.


Az extra adag teljesítménynövelő adalékcsomaghoz további előnyök tartoznak.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések