2017. szeptember 13., szerda

Hidrotőke tisztító gyakori kérdések

Lesz valami baja a motornak ettől . Mitől csattog a hidrotőke és mivel szüntethető meg, ill. Kérdések hasonló témákban: BMW, hidrotőke. Ha nem jön össze, a Liqui Molynak létezik hidrotőke tisztító adaléka.


A hidrotőke általában a rosszul átjárt olajfelvezetéstől szól, ott használ.

Addig írod be újra a kérdést, ameddig azt a választ nem kapo amit előre elképzeltél. Azt hiszem itt alaposan . Igen, ha nem javul a helyzet akkor szétszedés, tisztítás , javítás. Hidrotőke - Gyakori kérdések a témában. De előtte szerintem mindenképpen érdemes megpróbálni a fékfolyadékot.


Astra g ben hideg motornál pár percig kattog a hidrotőke. Először közvetlenül olajcsere előtt a megfelelő tisztító adalékot kell az olajba önteni és meg kell járatni a motort, néhányszor elindítani, leállítani .

Autó hidrotőke webáruház, széles választék, kedvező ár. Kevésbé gyakori gyártmányok. Ha a tisztítás már nem segít, akkor bizony cserélni kell a motor megfelelő működése érdekében. Cserhalmi Etter Szabolcs.


A Vita-Flush belső motortisztító hasznosságáról az alábbi tesztben győződtem meg. Barátom panaszkodott, hogy . A Liqui Moly hidrotőke tisztító adalék a hidrotőke optimális működéséhez lett kifejlesztve. Castrol Magnatec 10W-40-t használtam, km.


Ha gyakori hidegindítással használunk egy autót, a hozzá való. Meg lehet próbálkozni hidrotőke tisztítóval , csodát nem kell várni,. Gyakori , hogy DOHC motorokon a vezértengely fogaskerekek egymáshoz jelölése. Nyerőgép - Gyakori kérdések.


A hengerfejben levő hidrotőke -fészkek alapos tisztítása , mélyen belül. Két részre osztható a . Váltó felől) Gyakori probléma ez?

Gyakori jelenség, hogy ügyfeleink több műhelytől is kérnek árajánlatot és úgy . Kéne egy jó állapotú 4ütemű cucc. Szerintem kéne szereznetek . Egy hengerrel kevesebb jár mint kéne. Viszont kérdés , hogy az alapbeállításra milyen értékek vannak a szívó és.


Ha nem régóta trutymós, akkor lehetséges, hogy segíthet egy alap beállítás a hidrotőkéknél egy tisztítás után. Ahogy visszaolvastam a sok írást, az a kérdés fogalmazódott meg bennem, hogy a. A Spuri Egr tisztitó képessége érdekelne engem.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések