2017. szeptember 21., csütörtök

A1 motor jogosítvány

Ajogosítvány ONLINE KRESZ tanfolyammal, rugalmas időbeosztással. W-ot nem haladja meg. Akategóriás jogosítvány ár ‎: ‎85. Forgalmi vizsga ‎: ‎11.


Ft Járműkezelési vizsga ‎: ‎4. CCM AKATEGÓRIA B JOGOSÍTVÁNNYAL , B125.

A1B kategóriás jogosítvány ár ‎: ‎55. Ft Közlekedési alapismeretek (KRESZ) ‎: ‎4. Ft „A1” motor jogosítvány – FullJogsi: Autósiskola, Jogosítvány.


Jelentkezz s szerezz motor jogosítványt AKCIÓS áron ONLINE kresz tanfolyammal. Azonnal kezdhetsz és akár nap alatt is elvégezheted! Milyen járműveket vezethetek vele?


Olyan motorkerékpárt , amelynek hengerűrtartalma a 1cm3-t, teljesítménye a kW- ot, . Tudo hogy le akarod tenni a motoros jogosítványt , csak azt nem döntötted el,. Mennyibe kerül egy motoros jogosítvány megszerzése a jelentkezéstől kezdve a.

A korlátlan motor jogosítvánnyal , teljesítménykorlátozás nélkül bármilyen motort. AB-vel (B125) kategória . Hasznos tudnivalók a motoros jogosítvány megszerzéséhez. Részletfizetés lehetséges! Motor : Honda CBF 125. Az azonban biztos, hogy a motor jogosítvánnyal nemcsak új tudásra, hanem.


A motoros jogsi megszerzése alapos megfontolást igényel. A”, „A2” is kielégíti-e az igényeidet. Az Akategória fogalma és a kezdő vezetői engedély. Meglévő B kategóriás jogosítvánnyal lehetőség van csökkentett óraszámmal az A-es motoros kategória megszerzésére. VÁLASZD KI, MILYEN KATEGÓRIÁRA SZERETNÉL MOTOROS JOGSIT!


Folyamatosan induló tanfolyamok és távoktatás. A” szerzése utáni éven túl. Egyéni tanrend kérhető. Pécs, Nagy Lajos Király útja 2. A motorozás szenvedély, nálunk engedélyt szerezhetsz ehhez a szenvedélyhez. Akkor vágj bele a motoros jogsi megszerzésébe!


A1B (B125) jogosítvány. AB jogosítvánnyal - 1ccm motor B kategóriával.

B kategóriás jogosítvánnyal kezdheted el a könnyített Akategóriás. AM” kategóriás jogosítványSEGÉDMOTOROS KERÉKPÁR. Avagy A korlátozott jogosítvány.


Elméleti tanfolyam korhatár, év hónap . A kategória előfeltétele.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések