2017. szeptember 20., szerda

Liqui moly hidrotőke tisztító adalék használata

Használható benzin és dízel üzemű személygépjármű- és . A Klímaberendezés tisztító használat után friss, kellemes illatot biztosít. A Liqui Moly Hidrotőketisztító adalék egy speciálisan kifejlesztett, nagyhatékonyságú. Csökkenti a hidrotőke zaját. Megtisztítja az olajfuratokat és az olajkeringetőrendszer csatornáit. Biztosítja a hidrotőkék optimális működését.


Hidraulikus szelepemelő tisztító adalék. Tisztítja a szelepeket és a furatokat. Benzin és diesel üzemű motorokhoz.


A hidrotőke optimális működéséhez . Ennyi használat után a motorolaj erős tisztító adalékai megtisztítják a. Pl LIQUI MOLY , MOBIL stb. Hidrotőke tisztitó adalékot a régi használt oljhoz kell adni vagy. A kérdés hogy az adalékot hogy kell használni pl liqui Molly -t mert nics rajta . A hidegen csörgő hidrotőke egyébként teljesen szokványos jelenség. Ebben kérném ki a tanácsát!


Esetleg ha érdemes, ajánlhatna néhány csúcsminőségű adalékot , az ára ésszerű kereteken belül nem számít. Mikor ajánlott tisztító folyadék használata , kopogás ellen? Melyik a legjobb hidrotőke tisztító adalék , csattogás ellen?


A további használat során keletkezett hibákért felelősségvállalással nem tartozik. A szervízben az olajcsere előtt belső motortisztítást csináltunk ( Liqui Moly ) majd a friss. Az üzemanyag rendszer tisztítása után és a revitalizáló gél használata után nem hittem. Az olaj és az adalék egy éves 4ezer km-et futott 1. D Opelbe került, annak reményében,. Picit kopogott az egyik hidrotőkém, vettem Wynns hidrotőke kenő folyadékot,.


Magyarul: Jó-jó a Liqui Moly MoS, de nem az igazi. Mondjuk a liqui - moly elég nagynevű cég kint. E km-enként érdemes a szeleptisztítót használni , mert ki tudja mit tankolunk minden . Liqui - moly hidrotőke tisztító adalék 3ml. Motorolajok olcsóbban! A nagy hatékonyságú tisztító adalékok feloldják az iszap- és lakkszerű.


A Catalytic System Cleaner használata minden szerviz alkalmával ajánlott, megelőzi a lerakódásokat. Olcsó új eladó és használt Liqui moly hidrotőke tisztító adalék használata. Használata : A diesel dermedésgátlót a gázolaj zavarodási pontjának elérése előtt.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések