2017. szeptember 15., péntek

Madárgyűrűzés 2019

Madárgyűrűzés 2019

A madárgyűrűzés egy kutatási módszer, ami a madarak egyedi jelölésén alapul. Az őszi-téli időszakban rendszeresen tartunk madárgyűrűzési bemutatókat elsősorban a káposztásmegyeri . Jász-Nagykun-Szolnok. A Magyar Madártani Egyesület Budapesti Helyi Csoportja hatodik alkalommal szervez nyári madárgyűrűző akciót a cinkotai Naplás-tónál. A védett állatfajok védelmére, tartására, hasznosítására és bemutatására vonatkozó . A hazai madárgyűrűzés korai eredményei szenzációs újdonságokat hoztak az.


Madárgyűrűzés 2019

Az érdeklődők megismerkedhetnek a madárgyűrűzés szakmai fogásaival,. Az itteni gyakorlati tapasztalatokat az angliai madárgyűrűzés. National Geographic . Feltöltötte: Eger TV Mozduljunk ki!


Meghívásunkra Zalai Béla zoológus és ornitológus jött el hozzánk, hogy elmondja, megmutassa, milyen . Madárgyűrűzést tartottak az Érsekkertben a Magyar Madártani és. Információja bekerül a madárgyűrűzési adatbankba, ezt követően a Központ. Bemutatjuk a fehér-tavi madárgyűrűzést a kezdetektől, amely az összes gyűrűzési. Created by Andijung Solutions . A Fehér-tavi Ornitológiai Tábor madárgyűrűzési munkája a látogatóközpont . A cinkotai Naplás-tónál ideiglenes madárgyűrűző állomás várja a kicsiket, nagyobkat augusztus 24-ig.


A programok szabott . Hétfő, Kedd 08:30-tól 13: 00-ig. Helyszín: Aggteleki Nemzeti Park, Szalonna: Köszvényes-kút. Alapvető céljunk a területen átvonuló . Az évtizedes hagyománnyal rendelkező, és néhány éve ismét rendszeresen megrendezésre kerülő Szelkó-tavi őszi madárgyűrűzés adatai . Azért madárgyűrűzés , mert a Madarak és Fák napja ugye nem egészen erről szól, de itt . Madármegfigyelés és bemutató madárgyűrűzés az Abért-tónál.


A Magyar Madártani és Természetvédelmi Egyesület (MME) hatodik alkalommal szervez nyári madárgyűrűző akciót a Naplás-tónál, ahova . Mindkét napon lesznek . Dinnyésen (óvodásoknak, iskolásoknak). Túra hossza, ideje: 1 . A Massa Múzeum számtalan érdekes témával, tudományos kísérlettel, kézműves foglalkozásokkal, madárgyűrűzési bemutatóval várja a . Címkék: madárgyűrűző állomásMagyar Madártani és Természetvédelmi EgyesületNaplás-tó . Budapesten, a cinkotai Naplás-tónál hétfőtől augusztus 24-ig.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések