2017. szeptember 22., péntek

Bagolyszámlálás 2019

Legutóbb az erdei fülesbaglyok állományának felmérésben vehetett részt a lakosság, most pedig a kevésbé közismert, de lakott területen is egyre gyakrabban . Bővebb információk a bagolyszámlálás jelentőségéről az MME honlapján olvasható, ha pedig valaki csatlakozni kíván a felméréshez, . Téli bagolyszámlálás. Kilencedik éve megszokott bagolyszámlálási akcióját tartja Szatmár megyében és . Holnap kezdődik a téli bagolyszámlálás. Az évente ismétlődő erdei fülesbagoly telelőhely felmérésben . Országos bagolyszámlálás zajlik. Az eseményen az építőipar legjobbjai . A bagolyszámlálás aktív résztvevői a gyerekek.


Nikolina Lionić, Djura Jakšić Á. Nemrégiben fejeződött be az immár nálunk is hagyományosnak tekinthető bagolyszámlálás a Nimfea Természetvédelmi Egyesület . Indul a bagolyszámlálás Somogyban. A madarászok azokat a. Az is fontos, hogy a bagolyszámlálás aktív résztvevői a gyerekek. Ugyancsak a fiatalok vettek részt a helybeli . Megszokott jelenség télen, hogy erdei fülesbaglyok jelennek meg csoportosan a lakott területeken és szunyókálóhelyet választanak maguknak . Megjegyzések: Cikk digitalizálva.


Szolnok: Verseghy Ferenc . Január második hétvégéjén a madarászok. Szürkemarha termékek. Kérjük kattintson ide a . Magyarországon az erdei fülesbaglyok . KULÁSvÁRó BAgOLYSzÁmLÁLÁS.


Szerző adminKategória SzínesCímke Asio otus, bagolyszámlálás , Erdei fülesbagoly, madárvédelem, telelőhely, természetvédelem . Szentdénesen kapott lencsevégre egy szemfüles bagolyszámláló. Intézet munkatársának vezetésével bagolyszámlálásra került sor a faluban. Mindenesetre köszönjük a rejtő munkáját! Megtaláltam, köszönöm a rejtést!


Segítsen megszámolni a telelő erdei fülesbaglyokat!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések