2017. június 21., szerda

Őrmező hírek

Nem sikerült a gyalogosközlekedés megszervezése a BKK-nak az őrmezői autópálya-csomópont átépítésénél, veszélyben a gyalogosok testi épsége. Az őrmezei és a Váci . Hírek és információk. A szomszéd kerületek legolvasottabb hírei. A budafoki élesztőgyár üzeni: van remény, hogy.


A jó hír az, hogy elkészültek az Őrmezei Közösségi kert tervei.

A parkolóban hagyott járműveket 0-órában területfigyelő kamerák figyelik. A létesítményeket a mozgáskorlátozottak . A Metrodom Őrmezőn továbbra is jó ütemben folyik a munka, megkezdtük a nyílászárók beépítését. Más lakóparkjainkhoz hasonlóan, itt is a német Kömmerling . Mikes Kelemen és az Őrmezei út közötti hatalmas, közel hektáros, ősfás telken.


Rendkívüli helyzet Őrmezőn. Az egykori vegyi üzem, a Chemko területén, ahol többszáz tonna poliklórozott bifenikelekkel (PCB) szennyezett a . A Citroën CAircross megmutatja, hogy egy SUV lehet otthonos és barátságos karakterű is, .

Mentális detoxikálóként aposztrofálja új tanulmányautóját a Citroën. Lehet benne valami:. Lezárult az őrmezői metróvégállomás új intermodális csomópontjának terveire kiírt tervpályázat.


A Fővárosi Önkormányzat, a BKK. Budapest egyik városrésze a XI. A tervezett Őrmező intermodális csomópont. Szerzők, Összes, Adamek Alma, Balázs Barbara, Barnóczki Brigitta, Belső Olga Noémi, Csabai Kristóf, Csonka Balázs, Dávid Enikő . Hangsúlyozzuk, hogy 4-es metrót szeretnénk, de nem az Õrmezőn élők kárára. Az Őrmezői Közösségi Ház ez évben is meghírdette a Magyar Költészet napja alkalmából a Morus Szent Tamás Egyesület szervezésében a . Az Őrmezei Közakarat Egyesület a Levegő Munkacsoporttal karöltve tíz éve nyomon követi a beruházást.


A két szervezet több alkalommal . Cikkek innen: Őrmező Kategória. Peugeot hálózat tagjaként is működünk. Akár az őrmezői , akár a kelenföldi lakótelepet, vagy a Szent Gellért tér és az Infopark környékét nézem,.


A Budaörsi út felől a Kelenföldi . Nagymihályban és Őrmezőn feloldották a tömegrendezvények tilalmát. Továbbra is tart a kanyarójárvány miatt .

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések