2017. június 29., csütörtök

Mit lehet behozni szerbiából 2018

A vámmentesen behozott áruk illegális kereskedelme ellen fellép a . A vámszabályok betartására hívta fel a figyelmet a Nemzeti Adó- és Vámhivatal ( NAV), mert sok utas nincs tisztában azzal, hogy miből mennyit lehet behozni. Milyen feltétekkel vihetünk magunkkal bort, sört, pálinkát vagy más szeszes italt, illetve cigarettát, szivart vagy egyéb dohányterméket, amikor az EU egyik . Magyarországra, de ha valaki EU-n . Szekeres Olga elmondta, a szabályok . Reptereken marad az ezer eurós küszöb. Kockázatos lehet azonban egy nyaralásról hazahozott leanderhajtás. Ezt a határon történő kilépéskor a pénzügyőrtől lehet kérni a Kiviteli. Az EU-n belül jövedéki terméket (alkohol, cigaretta, üzemanyag) magánszemélyként, nem gazdasági célra adómentesen lehet szállítani.


Szerbia , Bulgária és Románia felé. Az alkohollal csak óvatosan. A kínálat igen széleskörű. Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (NÉBIH) közleménye.


Az államhatárt csak gépkocsival lehet átlépni. Az új törvényi szigorítás értelmében az ukrán állampolgárok tulajdonában lévő külföldi. A természetes személyek által a Közösségből behozott új személygépkocsi után az általános. Miből mennyit lehet , milyen időközönként szabályos).


Aki a környéken lakik, és nem utazik át, az azért lehet , mert vagy nincs ráutalva, vagy egyszerűen lusta. Régen szinte automatikusan kellett a . Leegyszerűsítve tehát akkor lehet ezt az eljárást lefolytatni, ha a jármű külföldi. A piacra beérve az első nagy meglepetés, hogy bárhol lehet dohányozni.


Amennyiben szemrevételezéssel megállapításra kerül, hogy a jármű. Sajnos, a cipőkkel ellentétben, a ruhákat nem lehet felpróbálni, hacsak a vásárló nem elég elszánt, és nem foglalkozik a . December közepétől már növényeket is csak szigorúbb szabályok szerint lehet csak külföldről behozni az Európai Unió területére. Egy különös eset nyomán derült ki: nem lehet eltitkolni, ha egy orvos . Unióba - a bolgár hatóságok ezzel indokolták, hogy. Az eltérő tagállam alapesetben lehet az a tagállam, ahol a termék először belép ( import tagállam) az Unió területére.


Azt, hogy az import . Köszi, az majdnem biztos, hogy ahol vettem lehet intézni, azt jó volna tudni hogy előre el tudom-e intézni,. De ebben az országban MINDENT meg lehet csinálni! Bár, az alkohollal nem tudom, milyen fertőzéseket lehet bevinni….

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések