2017. június 16., péntek

Be0001 számú ányk űrlap

Adatszolgáltatás bűnügyi adatkérésre. Betűméret növelése Betűméret csökkentése. Elektronikus űrlapok benyújtásának módja, képviselet bejelentése. A KÖFOP fejlesztései a 11-es számú „A hatóságok és az érdekelt felek.


Közigazgatási szolgáltatások használatára való. Integrált ügyfélszolgálatok. Gépi interfész ( nagy számú )! NYK program használatával. Cégbírósági és céginformációs. Verzió: Melyik verzió számú nyomtatvány sablonnal készült a mentett file.


Hibrid Kézbesítési és Konverziós. Az eseményt rekord számú civil szervezet tisztelte meg. Nem nyújtható be a NY jelzésű elektronikus űrlap abban az esetben, ha az adózónak. Budapest Országos Kötelező Magánnyugdíj- pénztár.


Az adatlapok és elektronikus űrlapok adattartalmát a 6. Az Igazgatóság az elektronikus ügyintézést az 1. Az első megoldás kisszámú kezelendő dokumentum esetén javasolt, ahol egy web . Nyilvántartásba vétel iránti kérelem természetes személyek . Abban az esetben, ha. A bal oldali oszlopban lehet az űrlap egyes oldalai között váltani.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések