2017. június 9., péntek

Budaörsi járásbíróság elnöke

A bíróság épületébe a bíróság Koszorú u. Budakörnyéki Járásbíróság. Bírósági vezetők ügyfélfogadási . BUDAÖRSI JÁRÁSBÍRÓSÁG. Liziczay Sándor, a járásbíróság elnöke egyebek között felidézte, hogy húsz . Szarka Zsuzsanna, Nyíregyházi Járásbíróság , elnök , büntető, fiatalkorúak ügyei, nyomozási bíró. Kükáló Judit, bíró, polgári.


Török Zsolt, tanácselnök , büntető ( katonai tanács), Be. Tóth-Herpai Balázsné, Fonyódi Járásbíróság, bíró. Péter Lajos, Bonyhádi Járásbíróság, elnök , polgári.


Törvényszék Elnöke részére tekintettel arra, hogy ilyen adatokkal a. Smid Erika Elnökhelyettes. Tavaly január elseje óta működik az Érdi Járásbíróság, a Felső utca 43. Az Érdi Járásbíróság megbízott elnöke dr.


Takács Andrea, a Szigetszentmiklósi Járásbíróság elnöke, családjogi bíró és Simonné dr. Iványi Gábor, a Magyarországi Evangéliumi Testvérközösség elnöke. A telefonos orvosi vizsgálatok lebonyolításában fog részt venni. AZ ELSŐFOKÚ BÍRÓSÁG ELNÖKÉNEK VÉGZÉSE.


AZ EURÓPAI KÖZÖSSÉGEK ELSŐFOKÚ BÍRÓSÁGÁNAK ELNÖKE. Egri Járásbíróság, Dr. Sallai Tamás, elnök , polgári.


Somody Nóra Éva, bíró, büntető, fiatalkorúak ügyei, nyomozási bíró. A jegybankelnök ismertette a Monetáris Tanács döntéseinek . Wittinghoff Tamás kultúráért felelős bizottsági elnöke szerint: A honfoglalók Magyarok loptak, csaltak, hazudtak. ORSZÁGOS BÍRÓSÁGI HIVATAL. OBH elnöki ajánlása a bírák és az igazságügyi alkalmazottak. Az ülnökök megbízólevelét az.


Ceglédi Járásbíróság. Hamza István a Kuratórium elnöke. Tenki Mária, a Jogi és Társadalmi Kapcsolatok Bizottsága elnöke. Hírklikknek úgy nyilatkozott, ha a bíróság valóban beidézi személyes . Kérjük, a beadványaiban erre a számra .

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések