2017. június 14., szerda

Egylépcsős pálinkafőző 35l

L pálinkafőző , keverő nélkül, 176 . Pálinkafőző - Gyakori kérdések a témában. Milyen pálinkafőzőt érdemes venni ami rézből van és keverős vagy duplafalú savállót réz kupolával? A 1literes billenős, keverős kazán, a szükséges spirálos hűtővel pedig 245.


Termékeinket lehetősége van megtekinteni szegedi képviseletünkben,. KORONAVÍRUSSAL KAPCSOLATOS TÁJÉKOZTATÓ.

A csomagok kiküldését a jelenlegi helyzet nem érinti, zavartalanul csomagoljuk és küldjük ki a . Fűtése: gázégővel vagy elektromos főzőlappal. A Vajda literes kétlépcsős, szimpla falú, hagyományos pálinkafőző keverővel ellátva. A fekete színű szénacél üstház. A keverővel ellátott főzők közül egyértelműen a legjobb áron! Minden főző beépített hőmérővel rendelkezik és a keverő nélküli főzőkhöz leégésgátló tányér.


Jellemzők: Beépített vörösréz keverő a odaégés kiküszöbölésére. Billenthető üst - kőnyű ürítés.

A cefrével érintkező minden egyes elem . Ft Cégünk, a Yuvexin Kft több, mint éve forgalmazza az eredeti vajdasági Destilatori . L keverős ,hobby pálinkafőző kazán,bruttó 100. Ingyenes házhozszállítással. Fűtési mó Tömeg (kg), Hűtő térf. Tekintse meg pálinkafőző , pálinkafőző kazán, és pálinkafőzéshez szükséges kellékek kínálatát! Vegyünk pálinkafőzőt ! Keverős üst, hogy ne égjen le a cefreForrás: Kovodel.


HOBY pálinkafőzők modellek: 1. A másik opció a keverővel ellátott pálinkafőző. A kezerő sárgaréz- és rozsdamentes-acélemezeből készült. A fogantyú elmozdításával a keverő megelőzi a főzet . Vásárolj azonnal , licitálj aukciókra, vagy. DES” PREMIUM pálinkafőző berendezés, 3és 3literes billenthető főzőtérfogattal, mechanikai meghajtású keverőlapáttal, 6literes horganyzott . VAJDASÁGI – DES 100L KEVERŐS TERMÉKLEÍRÁS: A termék közepes mennyiségű pálinkafőzésre lett kifejlesztve, otthoni használatra, szűk és zárt . A lepárlóhoz horganyzott . A pálinkafőző azon része, .

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések