2017. június 15., csütörtök

Erdélyi terepjáros tura

Csodálatos látványban vol. Szervezett és tapasztalt túravezetővel vezetett terepjárós túrák. A legjobb quados és terepjárós túrák - Erdély , Románia.


Olvasson utazói értékeléseket és tekintse meg a fényképeket a Tripadvisoron. Járja be a Madarasi Hargita környékét terepjárón ! Terepjárós túrák a Hargitán.

A vadregényes tájakat és a helyi látnivalókat tapasztalt sofőrök vezetésével, . The Overlanders csapat a nem mindennapi terepjárós túrák szervezője, ahol Te vezetsz. Marokkó, Kenya és Erdély. Off-road túrák erdélyben. Március közepén az Erdélyi -Érchegységben kirándultunk, ahol terepjárós kiránduláson vettünk részt.


Ezt tettük mi is Mádán, egy kicsiny Hunyad megyei. A kupon tartalma: napos erdélyi terepjáró és extrém sport túra , ki- és hazautaztatással, teljes ellátással egy fő . Járd végig velünk Erdély legszebb vidékeit speciálisan felkészített autóinkkal, vagy akár saját terepjáróddal ! Tapasztalt túravezetőink mindkét .

A Chili Riders szervezésében részt vehetsz on- road motorostúrákon, off-road túrákon, enduroval, quaddal és terepjáróval. Ezt a túránkat, túrázásra felkészített terepjáróval rendelkező társaságok számára szervezzük. PrograÉrkezés után reggeli majd egy kis pihenés. Erdélybe a Gyimesekbe, Budapettől a teljes túra hossza 2. Kirándulás a Gyilkos-tóhoz, . KIVÉTELES TEREPJÁRÓS TÚRÁK ERDÉLY SZÍVÉBEN SZÉKELYFÖLDÖN!


PROGRAEzek nem szokványos túrák a határvonalat mi magunk húzzuk meg. Open full screen to view more. Törökországi kalandra készül egy hazai terepjárós csapat.


A szezonnyitó erdélyi túra után itthon is belekóstol a kalandokba a brigá hiszen szombaton, Béren . Talán nem is azért vett terepjárót , hogy terepen használja, csak egy nagy, biztonságos. Végre a 2-éves korosztály is élvezhette a quadozást, terepjárózást ! Tavaszi időjárás, helyenként viszont . Montaincart túra a Hargitán, Ivói Fáradt Bakancs Élménybázis, Székely Via Ferrata a. Egy szervező terepjáróval kíséri a túrázókat, így azok is részt vehetnek a . Erdély télen: hideg, fagyos és zor de annál gyönyörűbb és tekintélyt parancsolóbb, mint . Csak egyedül tudnék jönni, de szeretnék résztvenni a túrán. Sajnos mi csak ketten vagyunk a férjemmel, tudnánk-e .

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések