2017. június 29., csütörtök

Élelmezésvezető képzés 2020

Tanuljon az Interneten egyéni időbeosztásban. EFEB Online tanfolyam. Tanfolyami napok ‎: ‎Saját időbeosztás szerint - A. Engedélyezett Képzések › Élelmezésvezető m-studium. Biztos szakmára vágysz?


Közétkeztetésben dolgozol és feljebb lépnél? Légy élelmezésvezető ! Tisztelt Élelmezésvezetők ! OKJ képzés részlefizetéssel. Felhívjuk a figyelmüket arra, hogy a SZVT Kutatási és Fejlesztési Központ Dél-Alföldi Szervezete által szervezett, . Az élelmezésvezető irányítói, vezetői feladatokat lát el a közétkeztetés területén működő. Budapesten induló, munka mellett végezhető Élelmezésvezető OKJ tanfolyam egész évben.


Több évtizedes képzés - és vizsgaszervezési tapasztalattal rendelkezünk. OKJ-rendszer szerint indul . Már lehet jelentkezni az új tanfolyamra! A fórumsorozat az idei évben egynapos regionális, speciális témájú egynapos országos fórumból áll. EMMI rendelet (továbbiakban rendelet) gyakorlati . Szeptembertől nyolc alkalommal – a fővárosban és több vidéki helyszínen – indít képzést az közétkeztetési cégek élelmezésvezetői számára . Válogass több tízezer kedvezményes képzés közül. De intézkedés van élelmezésvezető képzés indításban amit.


Sajnos ez az élelmezésvezetői tanfolyam nem sokat ér. Szakképesítés, szakma, OKJ-s képzések , tanfolyamok az OKJ Képzés Pécs Iskola szervezésében. Külföldi munkavállaláshoz is tudunk szakképesítést . Tekintse meg elérhető képzéseinket és válassza a távoktatást amennyiben nem elérhető közelében a kiválasztott képzés ! Vállalkozó képzés, A Te vállalkozásod a Te sikered! Minden jog fenntartva. Erdélyi Margit főigazgató Szegedi Szakképzési Centrum.


Gyermek ápolás és gondozás 3. Felnőtt ápolás és gondozás 2. Sürgősségi ellátás 4. Képzési tájékoztatónk honlapunkon is megtalálható letölthető PDF. Időtartama: hónap,-. Barista Mester Képzés (ÚJ!!) Tematika. Válasszon aktuális kínálatunkból és készüljön fel velünk a szakmai kihívásokra!


Szerezzen most OKJ-s végzettséget!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések