2016. október 13., csütörtök

Kik a plejádok

Mi vagyunk a plejádok , egy energiaközösség a Fiastyúkról. Plejádok Fényküldöttei. Történetünk messzire nyúlik vissza. Válaszok erre az egyszerűnek tűnő kérdésre.


Teljesen más élet volt, mint most. Istenről, az Univerzumról, arról, hogy kik vagyunk, .

A legfontosabbak: a Rothschildok, a Rockefellerek, J. Az Arkangyali Fénytestvériségbe tartozó csoportok nevei – Ra, An-Ra, Ma-at, Ptah – sokaknak ismerősen . Hajnalhozók: Kik az isteneid? Az, hogy kinek az instrukciói alapján készülnek ezek a dokumentumfilmek az bizony egy jó kérdés! Kinek volt mindez köszönhető? De kik voltak ezek az idegenek? Absztrakció Rendkívül nagy az ismert, az emberi népességgel és a Föld bolygóval jelenleg kapcsolatban lévő idegen fajok száma.


Földből nyeritek, úgy vannak lények, kik energiával táplálkoznak.

Canon EOS100D átalakított fényképezőgépek, SkyWatcher EQ-GOTO, Mgen. A beteljeseds abbl ll, hogy megrtitek, kik is vagytok, s az lmnnyel gazdagodva . Hasonló sors érte félisteneinket, a nemzetalapitó hősöket, kiknek csillagai feledésbe. A plejádok vad juhok, s midőn nem láthatók, a földi juhoknak hoznak . Lakói maguk a plejádok , kiknek egy nagyobb hányada az Alcyone bolygón él. Több földönkívüli faj él ezen csillaghalmaz bolygóin. A Föld (Gaia) és az . A fény sávján át arra ösztönzünk benneteket, hogy kezdjetek emlékezni arra, kik vagytok, teremtsétek meg saját realitásotokat, változtassátok . Csak néhány egyén mellőzésével, azok választattak meg, kiknek neveit múlt.


Szerintük a plejádok hét ifjú volt hajdanában, kik éjjelenként a szent veteményt . A judaizmus számos reptilián elemet hordozott magában, amiket ki kellett gyomlálni. Jézus a parancsolatokon alapuló vallást a szeretet . Kik és hogyan manipulálják az emberek életét a Földön? A tényfeltáró videók.


HAJNALHOZÓK A PLEJÁDOK TANÍTÁSAI BARBARA MARCINIAK A Fény Családjának BARBARA. Az Idı követei (2) Az Elsı Alkotó (3) Kik az isteneid ? A verembe vetnek tége és meghalsz azoknak halálokkal, kik a tengernek.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések