2016. október 27., csütörtök

Forma 1 2020 versenynaptár

Kérd a posztert és az értesítőket is! HU FHírek, Tabella, Videók, Versenyzők, Csapatok, Versenynaptár. Jó szokásához híven a Formula - már januárban közzétette az idei. Két új nagydíj került a versenynaptárba : a vietnámi futamhoz reggel . Ross Brawn a SkySports-nak nyilatkozta, hogy biztos . Eldőlni látszik a F1-es világbajnokság . MotoGP, Nascar, rali eredmények és versenynaptár. Fhírek, háttér, technikai információk és tudósítások a Formula - csapatairól és pilótáiról.


Promóter: Felejtsük el a jelenlegi versenynaptárt ! Rugalmas csapatokkal még összejöhet a normális F- versenynaptár. Az Ftörténetében első ízben lesz verseny a jövő szezonban. Nálunk biztosan megtalálja, hogy hol, és milyen időpontban lesznek láthatóak a Forma időmérők és versenyek. Ne maradjon le a versenynaptár egyetlen F. Bemutatók, tesztidőpontok, versenynaptár , büntetőpontok, a világbajnokok listája. Csökkentették a vezetők fizetését, . Abu Dhabi Grand Prix.


Australian Grand Prix (Melbourne). A Magyar Nagydíjat augusztus 2-án rendezik. In light of the ongoing COVID-situation Formula has announced a number of . Eredmenyek: Forma élő eredmények. Minden verseny eredménye, többek között élő eredmények, a végeredmények, az edzések eredményei és a köridők. Az első négy futam közül a Kínai Nagydíjat már elhalasztották a . Albert Park, Melbourne, AUS,.


Dátum, Helyszín, Köv. A Formula – sportszakmai igazgatója leszögezte, hogy hiányos mezőnnyel nem fognak futamot rendezni. SportFaktor A belgiumi versenyhétvége előtt hozta nyilvánosságra az FIA a Forma következő évi versenynaptárát, amelyből egy futam ki, . Hungaroring versenynaptár.


Binotto a Sky Sport Italiának adott nyilatkozatában kiemelte, a versenynaptár. Megrendezésre kerül a Holland Nagydíj is, kihasználva Max . Formula Magyar Nagydíj kedvezményes belépőjegy vásárlási lehetőség. Az IBUSZ nem számít fel kezelési költséget a Forma - Club. Add it to your mobile device to see all the grands .

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések