2016. október 25., kedd

Asp interaktív térkép

A területek aktuális besorolása a Nébih adatbázisában, valamint interaktív térképén egyaránt megtekinthető. A Szakértői Csoport javaslata alapján az országos . Get a full report of their traffic statistics and market share. A térkép használatához néhány tipp: a térkép jobb alsó sarkában lévő. Javítana a helyzeten a vaddisznó állomány gyérítése, hiszen a kór.


Végül, de nem utolsó sorban a leírások, térképek , képek, szakirodalmi. Nagyon fontos tisztában lenni azzal, hogy az ASP az emberre nem veszélyes,. Jelen határozat Mellékleteként kiadom Magyarország ASP. Földművelésügyi Értesítőben kerülnek közzétételre, de a Nébih.


Az ASP vírus emberre nem, a házisertésekre azonban fokozottan veszélyes. A Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal ( Nébih ) honlapjáról. A folyamatosan frissülő interaktív térképen tájékozódhatnak az . Nébih laboratóriuma az ASP vírusát egy elhullott vaddisznóból vett mintában, a fertőzött. Afrikai Sertéspestist igazolt a Nébih a Békés megyében talált vaddisznó tetemben.


Az egyes települések pontos besorolásáról a Nébih oldalán vagy interaktív térképén tájékozódhatnak. A Nébih összegyűjtötte a . Az adatok egy részét a hivatal interaktív térkép formájában is feldolgozza. Még mindig felfutóban van az ASP. A támadás helyszíne nem lehet véletlen, hiszen a hivatal interaktív térképét böngészve jól látszik, hogy Kazincbarcika. Nébih interaktív térképéről.


NÉBIH új, növényvédő szeres. Eszerint a hatóság Buda teljes területét, illetve Budapest agglomerációjának teljes . ASP ) fertőzött zónákká a Nébih , így. A hivatal által a lapunkhoz eljuttatott térképen jól látszik, hogy két új ASP -esetet regisztráltak a . A gazdáknak alig áll rendelkezésükre konkrét információ, így az ASP.


Nébih térképén jól láthatók a gócok, a térképen az látszik, hol találtak . Az ASP betegséggel kapcsolatos aktuális információkról a Nébih tematikus aloldalán, valamint interaktív térképén tájékozódhatnak.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések