2016. október 31., hétfő

Formula 1 2019

Formula 1 2019

FOlasz Nagydíj: megvan a végleges rajtsorrend. Nagyot változott a szombati időmérő edzés óta a büntetések miatt. Hamiltont megbüntették, változik a rajtsorrend : Hamilton Q3-as idejét törölték, mivel.


Formula 1 2019

Brit Nagydíj: Hamilton negyedszer - teljes rajtsorrend. Címkék: forma - , f, brit-nagydíj, időmérő, lewis-hamilton . Fabio Quartararo 1: 38Yamaha. Moto GP: Jerezi rajtsorrend.


Franco Morbidelli 1: 39Yamaha. Andrea Dovizioso 1: 30Ducati. Egy szuper jó animációs kisfilm a Honda F-es győzelmeiről. Az körös Azeri Nagydíj vasárnap órakor rajtol el. A teljes rajtsorrend.


Formula 1 2019

A McLaren-vezér szerint több csapat is csődközelbe kerülhet. Zak Brown a jelenlegi helyzet „nagyon agresszív kezelését szorgalmazza, szerinte az Fnagyon . Todt a fejlődési lehetőséget is látja a vírushelyzetben. Tudja, mostantól a motorsportok világa sem lesz olyan, mint eddig volt. Formula on Twitter.


A módosított rajtsorrend : . Mansell (Williams), 2. Schumacher (Benetton), 3. A holnapi rajtsorrend ! Vettel Red Bull-Renault :24. Mellőle a végeredmény alapján a . F-es hétvégéjén szerezte meg első pole pozícióját. F-es futamán résztvevő Red Bull egyik pilótája a mezőny elejéről, másik . Lewis Hamilton (brit, McLaren) Mark Webber . Ausztrál Nagydíj, módosított rajtsorrend : 1. Red Bull), a legutóbbi, monacói futam nyertese indul majd.


Formula 1 2019

Hamilton és a Mercedes taktikai győzelme a Hungaroringen Ügyes húzással nyert a világbajnok, másodpercet dolgozott le kör alatt . Ilyet még sosem hallottam az F-ben elhangozni! Hogy valakit lehülyézzen a kommentátor, és akkor is kit? A futam után megkérdezték tőle, hogy is. Legutóbb az ausztrál nagydíj pótlása miatt került a Twitch képernyőjére egy nagyobb virtuális Fesemény, akkor többek között Lando Norris is .

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések