2016. október 25., kedd

Alapjáraton kopog a motor

Kopogás és zaj hallható a kapcsolódó motoralkatrészek kopása miatt. A motor felső részében keletkező kattogást és kopogást a szelepvezérlő működése . A járó motor szabályosan kopogó hangját egyebek között a hidraulikus szelepemelők elpiszkolódása okozhatja. Jó módszer ez ellen, . Indítás után 1-másodpercig kopog.


Nekem csakis melegen és alapjáraton kopog. Az autó egy Seat Cordoba 1. Amúgy indul első rúgásra, megy mint a barom, melegen nem füstöl, nagyon jó motor. Pontos olajszint,és miért kopog indításnál egy jóidejig alapjáraton ? Megpróbáltam rájönni, hogy miért kopog a motor , azonban nem láttam rajta semmi rendellenességet. Ha megállok akkor alapjáraton kb perc múlva kezdi a csattogást.


Ha csörgő, kopogó vagy kalapáló hang jön a motorból , súlyos, veszélyes gond lehet a. Ha a motor csörömpöl és kopog , és ez a fordulatszám növekedésével . Ennek nagyon egyszerű oka van: ha a motor és a benne keringő olaj nem tud kellően átmelegedni, akkor a motortérben és a . Tudd meg, hogy mikor jó a hidrotőke, működése, kiszerelése, működése animáció, kitámaszt, hidegen kopog , mikor jó, tisztítás, tisztító folyadék stb. V benzines kopog - elektronline. A motor vezérlésébe avatkozik be, nem biztos, hogy olaj probléma.


Peugeot, Citroën (PSA) topik - LOGOUT. Hozzászólások logout. Leveszed a szíjat, beindítod másodpercre, ha kopog akkor motor , ha nem, akkor szervó.


A zajt kiválthatja motorfordulat emelése, végálláshoz közeli kormánykerék állás, vagy már. Szervohatás alapjáraton nincs, illetve gyenge – emelt fodulatszámon jobb. Benzinszivattyú motor már volt cserélve,megnézték az alapjárati motort is,de. Nosza, bele a fékfolyadék, beindít, alapjáraton járt a motor , . Megejtettük a három éve már esedékes gyertyacseréket, kompresszió mérést, vezérmű ellenőrzést.


Eredmény: a motor valahogy beindul, de nincs alapjárat. Honda XL600V motorom van, és valami csörög- kopog alapjáraton ill. Legjobb volna a motor állapotát kompresszióméréssel ellenőrizni, de ez csak hideg. A motortérből dízel szerű kerepelés halható ami nagyon hangos.


Amennyiben gyorsításkor felkopog a dízelmotor , meg ne vegyük! Mivel turbómotor , az alapjárati olajnyomás is . Ahogy írtam is hidegen, csattogó hang hallatszik a motorból ami.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések