2016. október 14., péntek

Eladó apartman sunny beach

Horvátországi eladó apartman. Ideális ingatlanbefektetés! Lalzit Bay egy nagyon jól szervezett üdülőfalu Albániában. Albánia ingatlanközvetítés, eladó ingatlanok , bérbe.


Vásárolja apartmanok, villák , üzletek.

Tengerparti nyaralások Albániában. Egy albániai utazás. Igen gyorsan, átlagosan 4-év alatt, de bizonyos helyeken akár 2-év alatt is megtérülhet egy frekventáltabb helyen lévő tengerparti ingatlan.


Aki külföldön szeretne ingatlant vásárolni, sokszor a tengerparti ingatlanok iránt érdeklődik. Válasszon a tengerparti házak és . Keressen eladó horvát apartmanok, házak, nyaralók között! Már millió forint alatt is hozzájuthat egy tengerparti kilátással rendelkező. Ahhoz, hogy Thaiföldön ingatlant tudjon vásárolni egy magyar .

Modern tervezésű családi házak. Kezdje a reggelt egy lélegzetelálló kilátással a tengerre. Ez az ingatlan már nem eladó. Tisznóban, Murter szigeten eladó nyaraló 2. Cendes környezetben, az utca végén, 1m2-es telken van . SPANYOL INGATLAN - COSTA BLANCA INGATLAN - COSTA CALIDA INGATLAN - COSTA DEL SOL INGATLAN - KÜLFÖLDI INGATLAN - TENGERPARTI. Qerret, az albán tengerpart felfedezetlen kincse.


Lakás Vodicében (horvát tengerpart , észak-dalmácia). A Bay towers minden penthouse lakásából csodálatos kilátás nyílik a tengerre amit tágas teraszokról lehet élvezni. Keresse a Glumac Real Estate Doo-t Makarskán, ha horvát tengerparti nyaralót . Töretlenül nagy a magyar vásárlók érdeklődése a horvátországi ingatlanok iránt. Köszönjük, hogy megtiszteli oldalunkat érdeklődésével.


Irodánk szakképzett munkatársai főképp Budapesten. Fázis tengerparti villák Lalzi Bay Resort. Azok az ügyfelek, akik vásárolni egy . Liguriában, egy igazi különleges gyöngyszem, a Genovai öbölre néző csodás tengerparti panorámával.


Ingatlan megtekintése Kérjen Információt.

Közvetlen tengerparti ingatlanok. Bedroom Ground Floor Apartment in Estepona.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések