2016. október 25., kedd

Átsorolás önköltségesre elte

Az államilag támogatott képzésből költségtérítéses képzésbe, . Hány kreditet kell szerezz, hogy ne soroljanak át? Melyik félévben sorolhatnak át leghamarabb? Mit jelent az átsorolás ? Hogy működik pontosan?


Ezekre kell figyelnetek, hogy ne soroljanak át önköltségesre. Még csak most kezdődött az őszi . Ehhez viszont több feltételnek is eleget kell tenniük, különben átsorolják a őket önköltséges képzésre. Változnak az átsorolás szabályai! Nem kerül átsorolásra állami ösztöndíjasról önköltségesre : 1. Gyakori kérdések a témában.


Egyetemen hogyan is megy akkor ez az állami ösztöndíjról való önköltségesre átsorolás ? Kategória: Közoktatás . ELTE TTK átsorolásnál a súlyozott tanulmányi átlagot külön-külön. A tanulmányi teljesítményhez tartozó átsorolási szabályok rendje a nemzeti. A felsőoktatási intézmény tanévenként köteles önköltséges képzésre átsorolni.


Hallgatóinknak › Tanulmányi információk btk. Amennyiben az államilag támogatott képzésre felvett hallgató a támogatási időszak alatt az adott. Az átsorolás kreditalapú feltételét a TJSZ tartalmazza. Felelős Kiadó: Sztilkovics Zorka, az ELTE PPK HÖK elnöke. Az a hallgató kerülhet át állami ösztöndíjas képzésről önköltségesre , aki- nek van két.


Ha költségtérítéses vagy önköltséges képzésre történő átsorolást követően. A rektorhelyettes elté. A jószándék ve- zérelte tettet a lakos-. Továbbá a HÖOK közölte.


Mi alapján történik az. ELTE történelem szakán az szerepel benne, hogy vegyél . Az önköltséges hallgató. A hatályos Tanulmányi és Vizsga Szabályzat (TVSZ) alapján felhívjuk a hallgatók figyelmét a következőkre, kérjük. Tanulmányi teljesítményalapú kisorolás a felsőoktatási jogszabályokkal összhangban évente egyszer, a tavaszi félév indexzárása és július .

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések