2020. április 3., péntek

Tűzoltó kapcsok

Típus szerint (a kapocstípusok a felhasználástól és a rendeltetéstől függően): a) tömlőkapocs a tűzoltó tömlők . C 52-es kupakkapocs lánccal. B 75-ös kupakkapocs lánccal. A 110-es kupakkapocs lánccal.


Showing 1–of. Alapértelmezett rendezés, Rendezés népszerűség szerint .

A-B Storz átalakító kapocs - Storz, karmos csatlakozó, Méret: A110- Bjellemző érték bruttó súly kg névleges átmérő 11- 7mm üzemi. A Storz kapcsok A11 A10 B7 C5 Dméretben elérhetőek. A méretek változásához Áttétkapcsok, a tömlőkre a tömlőkapcsok biztosítják a működést. Tömlők mezőgazdasági, ipari és tűzoltási célra, 52-től 1mm-es átmérővel, 1- 2m-es hosszban, kapoccsak vagy kapocs nélkül. A TZOLT KAPCSOK CSOPORTOSTSA.


A kategóriában termék van. Név szerint csökkenő. Tűzoltó kapcsok névvel. Fedezd fel a nap ajánlatait és rendelj online az eMAG.

Kapocskulcsok tűzoltó kapcsokhoz. Vízzáró lapos nyomótömlők és szerelt tömlők tűzoltó . Atlantisz Tűzvédelem Adatvédelmi . A tűzoltó kapcsok kialakítása, méretei és legnagyobb megengedett tömege 3. Hordozható tűzoltó készülékek, Osztók és gyűjtők. TŰZOLTÓ TECHNIKAI ESZKÖZÖK, FELSZERELÉSEK IV. A fejezet a tűzoltó kapcsok tűzvédelmi követelményeit, méreteit, kivitelét . Különböző méretű tüzivíz vízforrások vagy szerelvények illetve tűzoltó tömlők egymáshoz csatlakoztatására szolgál.


Porral oltó tűzoltó készülékek 1;2;4;6;12;kg-os. Kapcsok , kupakkapcsok és szűkítők . A csatlakozó fejek és a tömítőgumik kialakítására az érvényben lévő szabvány, vagy az . B -mm ,C- mm tűzoltó kapcsok összekapcsolásához alkalmas kulcs. Gumi fogórésszel a biztosabb fogás érdekében. Alkalmazási terület: A tűzoltószerelvények egymáshoz, a tűzoltó vízforrásokhoz való csatlakoztatásra.


Segítségükkel a szabványos átmérőjű tömlőket tudjuk csatlakoztatni gyakorlatiag tetszőleges átmérőjű és csatlakozású szerelvényhez. STORZ kapocs idomok, szerelvények, csatlakozók, szórófejek szívótömlőhöz, szivattyútömlőhöz, spiráltömlőhöz. Alumínium Storz kapocs idomok, szivattyú és tűzoltó tömlő storz idomok.


Legjobb áron,raktáron,gyors szállítással.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések