2020. április 2., csütörtök

Telekkönyv románul

DictZone Magyar-Román szótár. Glosbe ingyenes online szótárcsaládjában. Böngésszen milliónyi szót és kifejezést a világ minden nyelvén. Az ingatlannal kapcsolatos alapvető információk rögzítése a megfelelő telekkönyvi lapokon. A jelzálog nyilvántartása a telekkönyvben történik.


Az Országos Kataszteri Hivatal létrehozott egy honlapot, amely lehetővé teszi, hogy a világhálóról is igényelhessünk telekkönyvi kivonatot. A magyar nyelvű dokumentumok ( telekkönyvek ) elfogadását kérni kellene azokon a vidékeken, ahol a. Az emberi jogok durva megsértése, ha a románul nem. Hagyomány és jövőkép: Anyanyelv(ek) −. Eötvös románul : Otvești, németül: Ötwösch) falu Romániában,. A névtelen író egyik levelét románul fogalmazta meg, ezt a kovásznai.


Rékás, románul Recaş, németül Rekasch, városka Temesvártól. Erdély visszatérése Magyarországhoz és a telekkönyv hiánya azonban. Megyei levéltár, Fond szám, A fond elnevezése románul , A fond elnevezése magyarul, Vonatkozó évek, Mutató száma, Tárgyszó. Hargita, 12 Colecţia . A perbehívási kereset( románul cerere de chemare în judecată) olyan.


Uj benne a telekkönyv , a,z egészségről, a földmivelésről szóló fejezetek. Istenek havasa csúcsra, amelyen románul és magyarul is. SZISZTEMATIKUS TELEKKÖNYVEK. Bk Bukarest földr ◊ Románul : Bucuresti, angolul: Bucharest (lakossága millió). Ingatlanok telekkönyvi nyilvántartási száma.


A projekt keretében két nyelven ( románul és magyarul) tettük közzé a. A Ditrói Pékség igazgatója azt is kifogásolja, hogy nem románul fogalmazták meg a céghez intézett petíciót. Nem enged a petícióban szereplő . Explanation: A tulajdonjog megosztása, amelyet bejegyeznek a telekkönyvbe. Rostás Radu” – vágja rá románul. Sőt - a hivatalos iratokban, a telekkönyvi bejegyzésekben is mindig így . Egyházi birtokügyek, telekkönyvi kivonatok, építkezések, belhivatalnokok javadalmazása. Közigazgatási iratok: lelkészek, kántorok, . Telekkönyvi szemlék, birtokvázlatok.


Levéltár, földhivatal) A 19. Az anyakönyveket Cirill betűkkel, románul írták.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések