2020. április 7., kedd

Szie neptun gyűjtőszámla befizetés

Gyűjtőszámlás befizetés. Az Egyetem külön bankszámlaszámot használ a hallgatói egyenlegek, illetve . SZIE bankszámlaszámok. A kívánt összeg gyűjtőszámlára történő befizetése (átutalása).


Amennyiben a gyűjtőszámla egyenlegén a díj befizetéséhez . A Szent István Egyetem központi folyószámlájára való befizetés leggyorsabb módja a. A gyűjtőszámla kiválasztása után megjelenik a „Visszautalás” gomb, mely használatával a kívánt összeg visszautalásáról rendelkezhet. A felületen először ki kell választani a . A gyűjtőszámlára való átutalás még nem jelent tényleges befizetést , azt a hallgatónak a. A befizetéshez külön számla áll rendelkezésre. Neptun pénzügyi moduljában lehet. Virtuális gyűjtőszámlás befizetés bejelölése ( automatikusan ez van bejelölve) - Befizet gomb megnyomása.


A hallgatók csak banki átutalással helyezhetnek el pénzt a gyűjtőszámlára. Bárczi Gusztáv Gyógypedagógiai Kar. Bölcsészettudományi Kar.


Kérem, ezt szíveskedjenek a gyűjtőszámlás befizetés során. NEPTUN rendszerben a regisztrációs héten a számukra meghirdetett .

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések