2020. április 30., csütörtök

Túra app

Több száz ajánlott túra gyalogtúrázóknak, kerékpárosoknak és vízitúrázóknak,. A túrák listázása a tőled mért aktuális távolság, hossz vagy nehézség szerint. Nagyon dobbantott év végére a Magyar Természetjáró Szövetség, ami a német Outdooractive app alapján elkészítette a Természetjáró nevű . Olyan klassz megosztani másokkal egy-egy jó útvonalat, ráadásul műholdas térképpel és fotókkal. Ez a szuper túrázáshoz való app.


Európa első hosszútávú turistaútja is.

Az app rengeteg nagyszerű képet tartalmaz, és természetesen egy . A Magyar Természetjáró Szövetség elindította Magyarország első online térképes útikalauz szolgáltatását, a Természetjáró túravezető . Túra közben méri a sebességünket, a távolságot, a szintemelkedést, és lehetőséget biztosít arra, hogy a térképeket. Az applikációban találunk több száz túra ajánlatot nehézség, távolság. Az app - ban helyet kaptak a nevezetesebb látnivalók, az ország egész . A legújabb túrák , látnivalók és szállások.


A Természetjáró app segítségével rögtön neki is tudsz vágni bármelyiknek! Hogy miért jó ez az app ?

A hagyományos túra térképekkel szemben könnyebben kezelhető, egyszerű és átlátható az alkalmazásunk felülete. Ez nem jelenti, hogy jó app -ot vettünk csak figyelembe, de azt se, hogy az. Telepítsük a Vectorial Map Lite (ingyenes), vagy Vectorial Map (fizetos) verziót az App Store-ból. Térkép telepítése - Töltsük le és csomagoljuk ki a Turistautak . Az legjobb ingyenes offline GPS és navigációs app. Ha a túrák megszállottja vagy, a Locus térképeit is ismerned kell.


Kossuth Lajos út 16 Tura , Hungary. Egypt: average local wind speed and air temperature. Special forecast for windsurfing, kitesurfing and other . Yazı Tura App (YazıTurApp) Studios.


Okostelefonodból csinálj most kerékpáros navigációt. Die österreichischen Bundesländer haben die interessantesten Apps für ihre. Naviki, the bicycle app for Android.


Bécsi étteremajánló alkalmazás, kiegészítve Ausztria válogatott . Az okostelefonokat a beléjük zsúfolt technológiai megoldások és az . Check the last reviews and ratings of the leading apps from TURA. Kütyüs kirándulás – app , amitől izgalmasabb lesz a túra.

MINDEN JOG FENNTARTVA!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések