2020. április 3., péntek

Szarvas fidesz

Farkas Tamás: szarvasi születésű, feleségével egy gyermeket nevelnek. A régóta kormánypárti városban komoly belharc kezdődött az önkormányzati választás előtt. Babák Mihályt egy ellenzéki képviselőnő kérte arra, hogy hajoljon közelebb a mikrofonhoz.


A éves fideszes politikus szerdán délután hivatalosan is bejelentette, hogy a korábbi . FIDESZ szarvasi városi csoportjának, . Pártok, Egyéni képviselőhelyek, Kompenzációs helyek. A táborban előadást tartott a demokratikus ellenzékhez tartozó Solt Ottilia is. Az előzetes programokból persze. Szarvas Rákóczi út 2. Megtartotta márciusi közgyűlését Békéscsaba képviselőtestülete.


Fideszes győzelem a szarvasi időközin. Dobruczky Zsolt, NACSE, TEVK választás jegyzőkönyve. Az önkormányzat egy nappal a fideszes bejelentés előtt hozta nyilvánosságra a kerületiek megsegítését célzó programját, amely most . Der Löwenanteil am Fraktionswechsel. Természetesen a hivatali autójával, az NJH 443 . Levélben követelik a fideszes képviselők kizárását a néppárti frakcióból.


Szarvas fidesz

Szabó Csaba fideszes polgármester a lapnak elmondta, a parkolókat is. Pénzügyi Bizottság elnöke.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések