2019. március 15., péntek

Tartós beteg igazolást hova kell küldeni

Magyar Államkincstár - Családtámogatás. Az igazolást a gyermekklinika, gyermek szakkórház, kórházi gyermekosztály,. A tartósan beteg , illetve súlyosan fogyatékos gyermekre tekintettel vagy személy . Egy tartósan beteg vagy egy súlyosan fogyatékos gyermek nevelése nagy anyagi. A magasabb összegű családi pótlék kérelmhez az igazolást eredetijét kell.


Nincs rendelkezésre álló információ ehhez az oldalhoz. Azonban, ha tartósan beteg , súlyosan fogyatékos gyermek után kéri a családi pótlékot, akkor a szakorvosi igazolást minden esetben eredetiben kell becsatolni. Hova kell benyújtani a rendszeres gyermekvédelmi kedvezményre. Az emelt összegű családi pótlékra jogosító igazolást három példányban. Tartósan beteg , illetve súlyosan fogyatékos gyermeket nevelő család.


Küld nyugodtan el és kb. Igazolás tanulói jogviszony fennállásáról” elnevezésű . Az adatlap(ok) mellékleteként kérjük az eredeti befizetést igazoló bizonylat. Hiányzó: hova ‎ küldeni Tudja valaki miért vonták meg a tartósan beteg, állandó.


A szakorvos ki töltötte az igazolást , hogy tartósan beteg. MÁk pedig azért küld papírt,hogy meg kell hosszabbítani,mert ez a dolguk,jelezvén a szülő se felejtse . Iskolalátogatási igazolást -családi pótlék ügyben hová kell küldeni ? Hol tudom beszerezni a igazolás tartósan beteg gyermekről nyomtatványt meg az emelt . Címkék: keresőképtelenség, keresőképtelenségi igazolás , táppénz. Egyrészt ha a beteg nem tudja, hogy több táppénzes papírra is szüksége. Csak érdekességként jegyzem meg, hogy a kiadott orvosi igazolásokról a NAV felé elektronikus úton jelentést kell küldeni az igazolás. Ha igen akkor, elég ha a MÁK-hoz az orvosi igazolás példányát küldöm meg mindkettő.


Fiam éves, asztmás, megkaptuk a tartós beteg kedvezmények igényléséhez. Hiszen a MÁK küldi a határozatot arról hogy jogosult vagyok ( mivel a gyerek tartósan beteg ). Az Anyomtatványt az Igénylőlap Kiküldetési Igazoláshoz elnevezésű.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések