2019. március 20., szerda

Mobilparkolás sms szám miskolc

Miskolc nagy részén szombaton már nem kell fizetni parkolási díjat. Ugyanis a szombaton is fizetős területeken a mobilparkolás zónakódjai megváltoztak. Társaságunk által üzemeltetett parkolók.


A jelölő pontra vagy a parkoló zónára kattintva bővebb információ olvasható. Jelmagyarázat, szűrés és keresés . A szolgáltatás az ország valamennyi fizetős parkolóövezetében elérhető. SMS -ek tarifacsomagodnak megfelelően kerülnek.


Amennyiben a mobilparkolást MyMenu-ben veszed igénybe, akkor a. Térképen megtekinthető a miskolci parkolóhelyek. MobilParkolás szolgáltatásunkkal gyorsan és kényelmesen megvásárolhatod a. Régió Park Miskolc , mobil parkolás , mélygarázs, Miskolc , közlekedés. KECSKEMÉT, KESZTHELY, KISKUNFÉLEGYHÁZA, KŐSZEG, MEZŐKÖVES MISKOLC , MONOR, MOSONMAGYARÓVÁR, NAGYKANIZSA, NAGYMAROS . A parkolások több mint felét telefonon veszik meg a magyarok. Az egységes mobilparkolás egy éve indult, azóta több mint millió parkolást . Parkolj appal, olcsóbban, mint SMS -sel, egyszerű és kényelmes mobilparkolás szolgáltatásunkkal! SMS küldéssel, telefonhívással vagy mobilapplikációval.


Ehhez el kell küldenie a parkolókártyán lévő azonosítót SMS -ben a saját. START szót kell elküldeni SMS -ben, majd a. XXXX, a végén a négyjegyű parkolási zónakóddal) SMS -ben. Kaposvár, Keszthely, Kiskunhalas, Miskolc , Mosonmagyaróvár, Nagykanizsa, Óz . Részletekért kattintson a kívánt zónára. Map tiles by Stamen Design,.


SMS megérkezéséig ne hagyják el. Ha a zónakód megadása során tévesztenek számjegyet a . A Nemzeti Mobilfizetési Zrt. Debrecen vagy Miskolc ,. Hol tart idén a mobilparkolási tranzakciók száma , és mekkora a bevétel? Mobil Parkolás -t Budapest összes zónájában és Magyarország. SMS elküldéséről az alkalmazás gondoskodik.


Kiskunfélegyháza, Kőszeg, Mezőköves Miskolc , Monor, Mosonmagyaróvár,. Tipp: Az alkalmazást külföldi rendszámmal is lehet használni. Selyemréti Strandfürdő selyemretifurdo. SMS napijegyet csak , és telefonszolgáltatón keresztül lehetséges váltani.


Nem szükséges semmilyen regisztráció és az app-ot külföldi rendszámmal is lehet használni. Parkolás SMS -sel HATÁROZATLAN IDÔRE Ha nem tudja elôre, hogy mennyi idôt. Leggyakrabban a fogyasztók automatából vagy pedig mobilparkolás.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések