2019. március 27., szerda

Eladó sony xperia z1

Eladó sony xperia z1

Magyarország, kínál-kiadó: hirdetés - sony xperia z1. Vásárolj azonnal, licitálj aukciókra, vagy hirdesd meg eladó termékeidet! Apróbb hibái: - hátoldala karcos, a kijelző. A készülék alig volt haasználva, csak otthon volt használva minimálisat, internetezésre stb. Szoftver frissítés most volt . Keressen a legjobb GSM-boltok, mobilboltok ajánlatai között!


Fedezd fel a nap ajánlatait és rendelj online az eMAG. A telefon újszerű állapotban van! Sony Üvegfólia Akció! Sajnos a garanciája nemrég lejárt,de . Helyszínen megvárható javítások hónap garanciával. Részletekért kattints!


Olcsó új eladó és használt Eladó sony xperia zcompact. SONY XPERIA ZCSERE Komoly PC-re :) . Képzeletet felülmúló élmények. A LEGÚJABB OKOSTELEFONOK. Sebességre találták ki.


Eladó sony xperia z1

Ezt követően a készülék alsó . Találtam egy eladóhölgyet , aki talált egy fekete ZCompactot és megnézte a garipapírját és mondja, hogy náluk év a gari. Szállítási idő: munkanap. Olcsó eladó új és használt sony xperia e hangrögzítő.


Panasonic Realme RugGear Samsung SONY TP-Link Ulefone UMIDIGI Xiaomi. Termékek megjelenítése. Xperia ZCompact and Xperia Z Ultra. Raktáron tartunk rengeteg féle kijelzőt mobiltelefonokhoz.


Tegye szebbé, izgalmasabbá, használhatóbbá.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések