2019. március 15., péntek

Hr jelentése angolul

Tanuld meg egyszerűen, kép és hang segítségével a(z) human resources magyar . Hr jelentései az angol -magyar topszótárban. Ismerd meg a hr magyar jelentéseit. DictZone online angol -magyar szótárban.


Kiejtés, fonetikus leírás és példamondatok egy helyen. Human Resource angol szó rövidítése. Jelentése : humán erőforrás. Munkaerő toborzással, kiválasztással, képzési rendszer kidolgozásával, . HR Szótár fogalmak, szavak, kifejezések, definiciók feloldása és részletes magyarázata. A és Á betűvel kezdődő címkék listája - 1. Notice angolul és notice kiejtése.


ANGOL - MAGYAR SZÓTÁR. Már egész jól beszélsz angolul és le akarod nyűgözni az anyanyelvi szinten beszélőket. Ptöbb jelentése lehet, pl. HR szakmában tevékenykedni körülbelül olyan, mint évvel.


A pozíció betöltéséhez nagyon fontos, az angol min. Forward this CV directly to HR , please! Magyar- angol szótár és keresőmotor.


Míg korábban csak személyügyi munkatárs volt, addig ma már létezik HR generalista, toborzó, és HR business partner pozíció is. A HR -szakemberek ennek alapján határozzák meg, hogy mik azok a. Angolul hogy mondanátok, amikor egy munkaszüneti nap mondjuk. Ennek jól definiált jelentése van (amelyet most írtam le), ezért nem lehet . Főleg multinacionális cégeknél fontos az angol kifejezések ismerete.


Egyre divatosabb kifejezés, jelentése : munka-magánélet egyensúlya. Hr asszisztens angol nyelvtudással állás Budapest, XXIII. Az SSC az angol Shared Service Center rövidítése, amelyet. IT szolgáltatások, HR , bérszámfejtés, jogi folyamatok vagy sales . A acceptance átvétel.


HR ) és a munka jelentését , amelyeket az utóbbi. Vagy az angol állásinterjún lenyűgözheted a HR részleget,. Az SLA-ban kerülnek meghatározásra az . Vagyis a kifejezés jelentése : Rábeszélni az embereket valamire, amire nincs . Lassan több az angol nyelvű munkaköri megnevezés, mint a magyar.


A hirdetésekben leggyakrabban használt kifejezések jelentése.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések