2019. március 29., péntek

Mozanapló lorántffy

Ideiglenes felvételi jegyzék. A aktuális étkezési díjak elérhetők. Az oldal elköltözött! A mozaNapló lehetővé teszi az iskola mindennapjai során felmerülő adatkezelési, szervezési és statisztikai feladatok számítógéppel történő elvégzését.


Lorántffy Zsuzsanna Reformatus Gimnazium, Kaposvár. Saját fejlesztésű elektronikus osztálynaplónk olyan tanulmányi információs rendszer, amely egységes felületen teszi lehetővé az iskola mindennapjai során. Igazgató: Molnár Tímea.


Fenntartó: Kaposvári Református Egyházközség. KRÉTA-rendszert, hanem a mozaNapló -t használja. A PET-palackokat a TISZA-BÉRC Kft. Utunk első állomása a Sebes-Körös partján fekvő partiumi központ, Nagyvárad volt. Mi azonban nem a KRÉTA programot, hanem a mozaNapló -t használjuk.


Ezt követően sétáltunk a Körös partján, . A kutatás az „Dunaújváros interregionális térsége infrastruktúrájának . Az adatok tárolása ideiglenesen a Mozanapló e célra használatos szerverén. Búcsútánc - Duration: 6. Az iskola iránti érdeklődés megnőtt, stabilizálódott a tanulólétszám. A kilenc tanárból és négy lelkészből álló tanári kar a tanügyi előírásoknak megfelelően oktatta- nevelte .

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések