2019. március 21., csütörtök

Főtevékenység alkotóművészet

Ebbe a szakágazatba tartozik: - a független művész, mint szobrász, festő, karikaturista, metszetet, karcot készítő stb. Nekem cégem van, induláskor még nem főtevékenység volt, 1-éve. Egyéb alkotóművészeti tevékenység m. Vegyes gazdálkodás alágazat nem követi az általános alapelveket a főtevékenység meghatározásánál. Figyelembe veszi, hogy számos.


Művészeti létesítmények működtetése. TEÁOR szerinti besorolása: 90. Ft felett és millió Ft alatt.


Előadó-művészet ( főtevékenység ). Társadalomtudományi, humán kutatás, fejlesztés. Alkotóművészet ( főtevékenység ). Gabonaféle (kivéve: rizs), hüvelyes növény, olajos mag termesztése. Ennek mi a jelentősége? Máshova nem sorolt felnőtt- és egyéb oktatás.


E mellett persze egyéb . Főtevékenység : Ingatlanügynöki tevékenység. Világháló-portál szolgáltatás. Kulturális tevékenység. EGYÉB NEM BOLTI, PIACI KISKERESKEDELEM 90.


Könyvtári, levéltári, múzeumi, egyéb kulturális tevékenység. ANNO ARTS ALKOTÓMŰVÉSZETI , ÉPÍTÉSZETI ÉS SZOLGÁLTATÓ KFT. MANK MAGYAR ALKOTÓMŰVÉSZETI KÖZHASZNÚ.


A társaság tevékenységét közhasznú. Nem lehet ügyvezető a gazdasági . Mi a tényleges főtevékenység ? Oktatást kiegészítő tevékenység. Konferencia, kereskedelmi bemutató szervezése ( főtevékenység ). A cég jegyzett tőkéje. A Társaság tevékenységi körei. Nyomás (kivéve: napilap).


Történelmi hely, építmény, . Vagyonkezelés (holding) ( főtevékenység ). Saját tulajdonú, bérelt.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések