2018. december 2., vasárnap

Dorper juh tenyészet

A fajta tisztavérben történő fenntartása,, megőrizve a származási hely szerinti tenyésztési és termelési tulajdonságait. Eladó db dorper juh ! FDorper kosok eladók. Vas , Magyarszombatfa.


A Föld házijuh -állományának csak százaléka szőrös juh ,. Jávor elmondta, hogy a legígéretesebb szőrös fajta az úgynevezett dorper , amelyből már. Debrecenben két helyen működő kihelyezett tenyészetek. Amerikai állattenyésztők gyapjúmentes birkák tenyésztésével kívánják. Erre a problémára rögtön két megoldást is hoztak a korai tenyésztők. Aszezonális ivarzású a dorper és a keresztezett juh is, ami azért.


Fontos lenne tenyészetenként több vonalat is kialakítani ahhoz, hogy a . A hazai juhtartás eredményessége, termelékenysége,. Tarna-Lamb Ile De France törzstenyészet, Tarnaméra, Heves, Hungary. Awassi: nem csak gyap juh I. A dorper juh Dél-Afrikában szintén magától vedlik, de európai éghajlat . A kutatók szomáli, barbadosi, és dorper fajtákat kereszteztek.


Cél az európai dorper tenyészetek közötti genetikai távolság feltárása, . Többféle olcsó, használt dorper juh eladó. Mennyi a dorper juh ára használtan? A világ vezető állattenyésztő országaiban – például az Egyesült.


A tenyésztésszervezés rendszere . A Grozny fajtájú juh kissé nagyobb és erősebb. Magyar Juh - és Kecsketenyésztő Szövetség, Budapest. Az állatok átlagos mérete: a méh. Ennek köszönhetően jól . F1-es Dorper Jerkék eladók! A fajtát a helyi finomgyapjú anyajuhok alapján nevelték el.


A dorper teste fehér, az állat csak a feje és a nyaka feketében fekszik. Mivel a módszerrel kiváló genetikájú juhok születnek, így egyre több tenyésztő érdeklődik a program iránt. A fajtatiszta tenyésztés és keresztezés szerepe az árutermelésben. MSc-s állattenyésztő mérnök hallgatója tart a kezében egy dorper bárányt.


A Dorper egy olyan juhfajta, amelynek eredete rövid és rendkívül világos. Ezekkel a jellemzőkkel együtt a perzsa feketefejből örökölt Dorper juhok is színesek. Nem minden juh - tenyésztő kezelheti ezt. A kabát „közepes” lett:. Dorper juh - a fajta megjelenése, leírása, előnyei, a tenyésztés ,. Dorper - egy szokatlan juhfajta , amelyet az afrikai tenyésztők kemény munkájával nyertek.


Berke Cigája Dorper Merinó Racka Suffolk Egyéb. A felnőtt kosok 120–15 az anyajuhok.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések