2018. december 25., kedd

Élelmezésvezető állás

Keress munkát az összes magyar állásportálról a Jooble weboldalán! Ingyenes, gyors és kényelmes álláskeresés . Pest megye Élelmezésvezető Gyermekek, diákok és felnőttek. Mezőgazdaság, Élelmiszeripar Teljes munkaidő. A Trovit-on vannak a legjobb betöltetlen állások ! Legfrissebb élelmezésvezető állás állás-munka ajánlatok listája, hogy legyen állásod.


A legfrissebb élelmezésvezető és hasonló munka a jobinfo. Nézze meg a legújabb állásajánlatokat és válasszon az Önnek leginkább . Irányítja és ellenőrzi a . Dietetikus, élelmezésvezető állás. Mentsd el keresésed: iratkozz fel álláspostánkra és értesülj elsoként a hasonló . Para conectar con JaszberenyAllas. Jászberény állás és munka . A Siófoki Kórház-Rendelőintézet pályázatot hirdet élelmezésvezető munkakör betöltésére. A pályázás részleteiről Horváth Mária mb.


Elvárt végzettség: Felsőfok. Idősek Otthona keres tapasztalt élelmezésvezetőt. Adminisztrátor és élelmezésvezető állás meghirdetése. LELMEZÉSVEZETŐ állás , Csornán.


Foglalkozás megnevezése: Élelmezésvezető elvárt gyakorlati idő: év felett évig Iskolai végzettség:. Székesfehérvár - megtekintés. PMJV KSZI Cseperedő Bölcsődéjébe élelmezésvezetői határozatlan idejű álláshelyre keresünk . Miskolc, Jászi Oszkár u. Munka tapasztalat Minimum év.


Szentmártonkátai Aprajafalva Óvoda. Szirmabesenyői Segítő Szolgálat és Konyha. A Piarista Gimnázium pályázatot hirdet élelmezésvezetői állás betöltésére. Közétkeztetéssel foglalkozó, dinamikusan fejlődő cég munkatársat keres az alábbi pozíciókba, Győr-Moson Sopron megye területére:. Az élelmezésvezető irányítói, vezetői feladatokat lát el a közétkeztetés területén működő élelmezési üzemegységben.


Gyöngyösön, a polgármesteri hivatalban és az. Feladata a közétkeztetési ellátásban . Munkáltatói jogkör gyakorlója: Térségi Szociális Gondozási Központ Intézményvezetője. Betöltendő munkakör: élelmezésvezető.


A közalkalmazotti jogviszony időtartama: határozatlan idejű közalkalmazotti jogviszony.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések